neljapäev, september 21, 2006

Ja ärge te seal saare peal siis ehmatage kui ma mõnest pistikust ootamatult välja ronin eks. Varem või hiljem teen seda niikuinii! Pildil väib näha praegu vaid pistikupesast välja roniva Pille varju, aga uskuge mind, kui Leedo oma supperprojekti ellu viib, siis olen mina esimene, kes kasutab otseühendust Tartu Kuressaare vahel (kuigi 6,5 tunnist bussisõidust on raske loobuda...)

8 kommentaari:

  1. Aga jah, mõte iseenesest on ju tore... ainult, et kuidas kindlustada seda, et ma ikka õiges kohas pistikupesast välja tulen? Vat kui pööran kusagilt valesti ja maandun näiteks Jaapanis...

    VastaKustuta
  2. Ilmselt on seal mitu lahendust.
    näitek võibolla on kusagil elektikaablinduses teeviidad püsti pandud, et "siit saab maale vanaema juurde", "siit saab jõe tänava punkrisse", "siit saab jaapanisse".
    a võibolla lähevad kõik alguses traati pidid Mõnda elukohajärgsesse elektrijaama, kust nad siis sorteeritakse ja õiges suunas teele saadetakse (nagu postiteenuski)
    A võibolla toimub jagunemine. Et kui sa juba kord oled pistikupesast sisse roninud, siis oled sa lammutatud suht mingite mikronite tasandile ning oled pmt korraga igas kohas nii kodupistiku taga kui jaapanis pistikupesa taga kui kus iganes ja kuna sa oled kõikjal, siis järgmine ülesanne on lihtsalt valida see pisike osake sinust, mis on õige koha peal ja end selle ümber koguda.


    A mul tekkis oopis selline mure, et mina lähen küll pistikupesa kaudu koju, aga neil on sinna nt telefon laadima pandud. Kas ma siis ei pääse lihtsalt välja ja pean ootama nagu praamisabas või siis äkki hoopis lipsan kogemata telefoni sisse ja jään sinna lõksu????

    VastaKustuta
  3. ühes elamises peaks on ju tavaliselt mitu pistikupesa?

    VastaKustuta
  4. seda küll.Aga näiteks minul siin pole ühtegi vaba, kust saaks vabalt sisse välja ronida. Igas augus mingi juhe ees

    VastaKustuta
  5. a võibolla on siis tulevikus spetsiaalsed pistikupesad, kust inimesed sisse-välja käia saavad... ja kui sa ei taha, et sulle keegi külla tuleb, siis topid sinna miskit ette

    VastaKustuta
  6. ah mis siin elektriliinide kaudu ikka siirduda... Külas on küll hea käia, aga kui on tahtmist minna asustamata punktidesse, siis aitab ikka ainult vana hea teleportatsioon (Scotty, beam me up!)
    Iseküsimus muidugi, kas on üldse vaja, et nii kerge vaevaga igale poole pääseb. Siis hakkab majja trügima ka rämpsposti müügiagentide ja usuhullude näol...

    VastaKustuta
  7. Mps sinu jutus on iva. Aga alati saab pistikule spämmivõrgu peale panna. St, laseb läbi kõik, kes on sinu "safelistis", aga ülejäänud korjab purki, kus nad siis seni sumisevad, kuni sa oma junki üle vaatad.

    Ja ongi hea kui igale poole liinide kaudu ei saa. Jääb mingi matkamis/reisimis/avastamisrõõm ka!
    Elagu asustamata kohad!

    VastaKustuta