neljapäev, märts 23, 2006

MÕV

Käisin metsas kevadet otsimas (ja et aega ära kasutada üritasin end samaaegselt ka ära eksitada). Metsas pole kevade lõhnagi, seal on alles padutalv. Lumi on nabani ja põõsaste taga varitsevad jääkarud. Kevadet ma ei leidnud ja ära end eksitada ei suutnud, võiks järeldada, et täiesti luhta läinud retk. Kuid ei, miskit ma sellest retkest ikka sain. Nt villi iga varba otsa (te ei kujuta ette kui keeruline on tänapäeval väärt ville saada). Vastutasuks kaotasin hääle (juba vanarahvas teadis rääkida, et metsas käies tuleb ikka laulu lõõritada (peletavat ohtlikud metsloomad nagu urunugised ja murdjajänesed eemale) Ja mina käisingi mööda metsa ringi, ikka alleaa, alleaa).

Kuna ma juba ihaste kanti sattusin, siis mõtlesin, et lähen vaatan kuidas minu sõpradel ka õhulaeva ehitamine edeneb. Ehitusplatsil polnud kedagi näha, kuid kõik märgid näitasid, et töö oli vaid hetkeks pooleli jäetud. Märkasin, et laev oli jälle juppideks lahti võetud. Ilmselt taas mingi tagasilöök. Ei viitsinud mina neid noormehi tagasi ootama hakata, jätsin neile sädekiirendile (mina, kes ma olen mehhaanika alaste teadmiste poolest võrdne molluskiga, tunnen selle jublaka ära vaid selle tõttu, et just selle tüki süüks on nad vähemalt pooled oma ebaõnnestumised kirjutanud) väikese kirjakese tervitustega ja paar kommi, mis mul juhuslikult kotis vedelesid, ning lasin jälle jalga. Mul on kuri kahtlus, et sellest masinast ei saa iial MÕVi, heal juhul MMM (st maa-maa-maa tüüpi sõiduk).
Seoses MÕViga, viimasel ajal jääb see mulle pidevalt risti põiki jalgu. Kodus tegin mina raamatukapi lahti ja sõnaotseses mõttes kukkus mulle sülle nostalgilisi mälestusi esile toov lapsepõlvekoomusk - "Proovisõit" (Mul on kodus olemas ka "3 lugu" ja "Seiklus Sekontias", aga need hoidsid madalamat profiili ja ei kukkunud kapist välja). Seejärel komistasin ma internetis kolades nende samade koomuskite peale ja siis tsiteeris Mps ka veel Ulmikut. Mis toimub?
A see MÕV ja tänane metsaretk kokku näitasid taas selgelt, kuidas mul iga päevaga tekib järjest suureneb soov võtta reisikott selga, hüpata MÕVi ja põrutada kuhugi...

P.S ega kellegi giljotiini laenata pole???

2 kommentaari:

  1. Vaata seda Mpsi. Või selliseid vimpkasi viskab...

    VastaKustuta
  2. Kuna mul giljotiini käepärast pole (muidu oleks see eile kasutusse läinud), siis soovitan sulle ka seda leebemat varianti... nii et otsi keegi, kes kaitsealune pole

    VastaKustuta