pühapäev, jaanuar 01, 2006

Ütle mulle makrell ja prae mind ära!

Esimene jaanuaar. uus aasta.
Mida siis öelda möödunud aasta kohta? Korda läks!
Mida siis öelda saabunud aasta kohta? Läheb korda! Ja tundes ennast võin ma suure tõenäosusega seda ka väita. Miks ma selles nii kindel olen? A vaadake, ma olen parandamatu optimist. Siin pole midagi teha, no lihtsalt pole. Ja ausalt, kuidas saaks aasta, mille numbriks on kakstuhat kuus kuhugi mujale minna kui korda. Samas tundes mind, mitte eriti korrapidajat inimest, kaose generaatorit jne... eks me näe.
Mida siis öelda aastavahetuse kohta?
No võtsime selle raske töö enda kanda ja vahetasime ära. Ega see lihtne polnud, selles suhtes, et parimad meist (saate aru küll, et ma räägin endast - lisaks lokkavale optimismile on mul ka väga hästiarenenud ego) oli küljes viirus. Esiteks oli mul süda kohtuavalt paha. Söök kui selline oleks minu poolest võinud ka täiesti olemata olla. Ja siis oli veel see asi, et mingi 96% minu kehamassist näis olevat koondunud minu pähe. pea oli raske kui Gotfried ja mul oli pidevalt tegu selle püsti hoidmisega. Ilmselt oli ka palavik, aga selle kohta mul termomeetrilised tõestusmaterjalid puuduvad. (Kõik, kellel peaks lähitulevikus ilmnema sarnaseid sümptomeid, süüdistagu iseennast, teinekord oidke must eemale)
A minu tervislikust ebastabiilsusest hoolimata oli täitsa lahe. Maariš kippus küll pisut alkoholiga liialdama, Sandrast rääkimata. Aga las noored pidutsevad. A valasime veel tina ja võtsime õnneloose, isegi presidendi kõnet kuulasime :D ja šampuse ning paukudega vahetasime aasta välja. Sauna sai ka öösel (alkohol, palavik, kõrge kuumus - ei ole just parim kooslus).
Tänasest päevast pole meeles aga suurt muud kui väike kaardipõrgu ja umbes miljon aastat rongis loksumist. Ilma Gotfriedita oleks ma täitsa hätta jäänud...

P.S Head uut ja paremat teile kõigile!
P.S Ega keegi tea, kust leida väärilist asendajat oma imelisele kalendrile, mis varem minu seinal rippus, kuid mis just täna aegus?

2 kommentaari: