laupäev, jaanuar 07, 2006

Post poole tunni tagant

Eile suurel sünnipäevaprallel jõudis minu kõrvu nurinat, et ma olevat oma blogi kirjutamise unarusse jätnud. Andke andeks see meeletu kohutav pooleteistpäevane paus... Annan edast parima, et tulevikus enam nii ei juhtuks. Edaspidi hakkan lajatama postitusi tihedusega post poole tunni tagant.
Samas nt margus kurtis, et liiga palju kirjutatakse, ei jõudvat kuidagi lugeda (sellepärast jäi ta ilma suurest osast olulisest informatsioonist nagu see pulmakutse nt). Mis ma siis tegema pean? Pooletunnitaguseid postitusi ja aeglasemate lugejate jaoks, nagu Margus, kes alles õpib, teha eraldi blogi, kus olulised asjad on lühidalt lihtlausete ja trükitähtedega kirja pandud?

Aga et muuta blogi uvitavamaks lisasin siia kokandusnurga. See on selline peaaegu täisnurk...

Meie kokandusnurgas pöörame täna tähelepanu pirukatele
Eilsel peol oli mitut erinevat sorti pirukaid.
Kõige popimad olid loomulikult porgandipirukad, kuigi nagu Man ütles - jahu oli natuke vähe pandud.
Aga turbonuudlipirukad läksid ka suht hästi peale. Margus vist ei saanud ühtegi, kuigi ekstra just temale ma neid küpsetasin...
Üldse oli seal eile hirmus palju süüa, üks delikatess maitsvam kui teine (silme ette kerkis just rongiliste kalduvustega võisaiatort). Mmmm, peaks ka endale inimesi söögiga külla kutsuma.

Lisaks söögile oli seal ka juua palju. Harjumatutes kogustes erineva kanguse/värvusega alkohoolseid jooke resulteerus sellega, et pillet tabas äge akuutne mölapidamatus. Ma vist ei pannud hetkekski suud kinni. PläkupläkuPille. Kohutav.

Aga alates homsest, (toimus väike arutelu iseendaga ja kauplesin veidike lisaaega juurde) ehk siis alates esmaspäevast hakkan ma hirmus asjalikuks ja tubliks ja kirjutan valmis selle igitobeda referaadi ja õpin selleks eksamiks, mis mul eile oli ja mis on aines, mille nime ma pole siiamaani suutnud meelde jätta (isegi kui ma käisin 80% loengutes - kasuteguriga 0)

P.S minu haistmismeel ütleb, et naabritel on täna menüüs kapsas, kala ja veel midagi, mis haiseb eriti koledalt. Kööki sisenemine ainult gaasimaskiga...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar