esmaspäev, veebruar 20, 2006

Silt seljal

Ükspäev küsis Vivian minu pliiatseid vaadates, et kas ma olen värvipime, et ma oma pliiatsitele olen peale kirjutanud, et mis värviga tegu on.*
Ei, kallid kaaskannatajad, ma pole värvipime, pigem loll. Ma lihtsalt ei pruugi muidu taibata, et millega täpsemalt tegu. Täna avastasin, et olen endale märkamatult ka kustutuskummile peale kirjutanud, et mis asi see selline täpsemalt on ja milleks kasutatakse seda. Samuti tegin ükspäev terituskeskusele seletava viida.
Kui aega saan, siis sildistan ka kõik ülejäänud esemed oma lähiümbruses ära, no et ma võiks ikka täiesti kindel olla, millega tegu on.
Nii et ärge siis imestage, kui ma ükspäev teile vastu jalutan seljal silt :"olen loll"

* Jep, ükskord kirjutasin kõigile oma pliiatsitele pele, et mis värvi nad on, et ei peaks mõistatama, vaid võiks lugeda, et jah, see on "tume veidi lillakas punane", "sambla lilla**" või "kahtlane tumedam roheline".

** "Mis värv see samblalilla selline veel on?" küsite te imestunult. Mina ka ei tea, küsige minu vennalt. A nüüdsest peale on kõik minu joonistatud samblased metsaalused sellist pruunikaslillakat tooni

2 kommentaari:

  1. Aga oled sa ikka täiesti kindel, et see pliiats, millele sa oled "punane" peale kirjutanud, on ikka tõepoolest punane? Või oled sa ikka täiesti kindel, et see asi, millele sa "tool" oled peale kirjutanud on ikka tõesti täiesti kindlalt tool? Ja kuidas sa saad täiesti kindel olla, et see kellele sa selja peale "loll" oled kirjutanud on ikka päris kindlasti loll?

    triins.

    VastaKustuta
  2. ma ise kirjutasin sinna punane peale järelikult on ta minu jaoks piisavalt punane.
    Ja ma usun kõike mis on kirjas.
    (seda näitab nt see kurikuulus FUN-gi, ega see mulle muidu sedasi mõjuks kui ma ei usuks sildil seisvat kirja - kontsentreeritud FUN)

    ja see loll on aint tõe huvides...

    VastaKustuta