neljapäev, november 02, 2006

Keskkonnatehnoloogid tulid kapist välja

KKT peol tekkis täielik dejavu tunne. Nägin aluspükstega poissi taas kord aluspükste väel...Milline nostalgia...Ahh Meenusid vanad head ühikaajad, kui ma ise veel selline noor ja ilus ja hakkamist täis tehnoloog olin. Nüüd, kui vanadus konte rõhub...oi oi oi. Aga no tõesti, ma pole kunagi enne peolt nagu kell 11 (õhtul!!!) koju tulnud. Aga ma eelistan pidusid, kus muusika on muusika mitte lärm.

4 kommentaari:

  1. Starost ne radost. egas 60.a pole enam naljaasi, disko pole enam sinu kõrvadele:D

    VastaKustuta
  2. Pootsu, ära kobise, Sa poleks seal niigi kaua vastu pidanud :oD

    Nõustun Pille arvamusega. Kuigi aluspükstega poissi ei ole mina isiklikult enne aluspükste väel näinud. Ja üldse nii palju poisse ainult aluspükste väel näeb harva. Midagi rõõmustavat ka vanainimesele... :oD

    VastaKustuta
  3. Njah... see vist oligi õhtu kõrghetk kui need noormehed ennast üksteise järel pesuväele koorima hakkasid.
    Aga selle lärmiga oli tõesti veider lugu - isegi kui keegi nagu ei rääkinudki, oli lärm. Ja tehnilised abivahendid tegid õhtu juhi jutu ainult raskemini mõistetavaks.
    See laulukaare all laulmine oli muidu ka päris hea idee, ainult et pool kampa, kes sinna kogunesid, oli täiesti distsiplineerimatu ning dirigenti üldse ei jälginud.

    VastaKustuta
  4. Nagu näiteks mina eksole. Aga ma õpetasin noorematele julgust erinev olla, eriti kui kõik ümberringi on normaalsed. Või noh.. isegi kui see on näiline. Üks julges isegi ;) Valehäbi pole üldse lahe, aga millegipärast see levib nagu katk ka üliõpilaste seas. Selgitage, miks?
    Ja hei! Ma olen laulukoorides laulnud küll - kolm aastat Ellerheinas ja seitse-kaheksa aastat koolis. Sealt tagant dirigenti ei näinudki, kui aus olla...

    VastaKustuta