kolmapäev, aprill 20, 2005

Tunne Maailmaparandajat (ksavvkskj)

Kuna keegi enam ilmselgelt ei näita üles suuremat huvi minu eelmise küsimuse vastamisele, siis nimetan teema suletuks ja annan teada õige vastuse. Üldiselt pole Pille ebausklik, ta on seda aint siis kui sellest talle kasu võib sündida. Ei usu halbadesse asjadesse.Miks peaks veel õnnetust juurde tirima miski redeli alt läbi mineku pärast või tumedakarvalise kassi pärast??? Ta ei sülita üle õla kui must kiisu teele satub, aga langevat tähte nähes soovib ikka. Nii igaks juhuks. Üle uue silla minnes soovib ka - taas, igaks juhuks. Münte purskkaevu loobib - kunagi ei või teada. Ta küll ei usu, et miski taevakeha soove täidaks või sent purskaevus õnne tooks, aga ta ei lase sellest end häirida.
Ahjaa, üks asi, mida Pille kohe kindlasti ei tee, on see, et ta ei saada ketikirjasid edasi, et sealt miskit suurt õnne ja armastust saada. Kohe kindlasti mitte. Selle järgi oleks mul juba ma ei tea miteks sajaks aastaks ebaõnne ja õnnetut armastust ette näidata....

Aga järgmine küsimus on seotud siltidega. Kogu meie ümbrus on täis igatsugu tobedaid ja vähemtobedaid silte, märke, viitasid, juhiseid. Juba vanas heas muinasjutus oli teerist, kus oli viit, mis teatas, et kui lähed paremale, siis süüakse ära sinu hobune, aga sina ise jääd ellu, kui lähed vasakule, süüakse sind ära, aga obune jääb ellu ja kui lähed otse, süüakse teid mõlemaid ära või leiate suure õnne. Me elame ühes sundmõtestatud maailmas ja selle vastu ei saa midagi. Maksa kaardiga! Ettevatust aste! Suletud remondi tõttu! Valimisreklaamiga mitte tülitada! Tartu 23! Eravaldus! Ettevaatust! Töötsoonis kõrvalistel isikutel viibimine keelatud! Piima pole! Kuri koer! Lähed paremale saad märjaks, lähed vasakule jääd kuivaks! Nii võiks lõpmatuseni jätkata.

Aga on üks kindel silt, mida Pille absoluutselt ei salli. Mis see küll olla võiks? Ja nii boonusküsimusena võite ka öelda, et mis on Pille lemmiksilt (et oleks veidi lihtsam, siis annan vihje, tegu on liiklusmärgiga)

7 kommentaari:

  1. hmm, ma vist peaks teadma, aga parem tunnistan ausalt üles, et olen mitu päeva mõelnud ja ei ole suutnud meelde tuletada.. seega erakloom vastab: ei tea!!

    P.S. võib olla Sulle ei meeldi näiteks stoppmärk? selline kole ja punane ja keelav?

    VastaKustuta
  2. Ma pean ka ausalt üles tunnistama, et ei mäleta, millist silti sa kohe üldse ei salli. Aga pakuks siis, et näiteks sellist siti "Inventuur" või "Lõuna 13-14".

    triin.

    VastaKustuta
  3. Liiklusmärgi vihje jätsin tähele panemata, kuid see meenus mulle täiesti muuseas keset muid tegevusi. Seega tühistan oma eelmise vastuse ja pakun, et kõige vihatum liiklusmärk võiks olla näiteks jalakäijate keeluala märk või siis parempööret keelav märk.

    triin.

    VastaKustuta
  4. oih. Parempööret keelavat märki vist polegi olemas, siis on hoopis kohustuslik sõiduduund vasakule vist. Aga ma mõtlesin ümber:) Parempööret keelava närgi asemel arvan, et sulle ei meeldi ühesuunalise tee märk:)

    triin.

    VastaKustuta
  5. Ahjaa, et poleks kaksitimõistmist, siis lemmik silt on liiklusmärk, vihatuim pole liiklusmärk. See on lihtsalt silt.

    VastaKustuta
  6. Lemmiksilt on äkki suusatajad teel 8eriti suvel on see tore liiklusmärk). Vihatuim võiks olla... eeee.... näteks silt lõuna 12-13 kui kell on 12.15 ja sul on irmsasti vaja sinna poodi minna.

    VastaKustuta
  7. et äkki lemmikmärk on ringtee märk? Meenutab recyclingut ja peaks seega südamelähedane olema...

    VastaKustuta