reede, aprill 29, 2005

No title

nii jätkan oma elektroonilise kroonika kirjutamist.
Eile oli siis see kauaoodatud päev, kus sai lõpuks bht-maha võetud. Samas sain ka juhendajalt kirja, kes ütles, et sooviks näha kui kaugel mu töö on. No see saab tähendada vaid üht -> Pilleke-Lilleke peab oma üksikuid ajurakke ja siidikäpakesi liigutama hakkama. Aga tähtsamad asjad* kõigepealt.
Eile oli Mariliisi sünnipäev. Teda polnud küll juba terve igaviku näinud. Üldse oli seal palju rahvast, keda harva näeb. Sünnipäevale järgnes mudamaadlus. Jaaaa.... Maarišil küll kõige paremini ei läinud, kuid sellest hoolimata oleme ta üle uhked. Go go Maariš!!! Siin on pildiseeria pealkirjaga marise Langus:


Täna aga põgenesid kõik Vaksalist ää ja jätsid mu siia üksinda :( Aga pole hullu, mul on seeeest uued pildid käes ja uskuge mind, mõni neist on vaatamist väärt :D (eriti see viimane)
Täna on ka see päev, mil müüsin taas oma hinge soomalstele. St vähemalt ühe kuu tulevast suvest veedan ma pellava-pellava-maailmas. Lihtsalt, minu vanaema on selline inimene, kellele pole võimalik ära öelda. Või õigemini sa võid talle kümme korda ära öelda, aga ta käib sulle seni närvidele, kuni sa lihtsalt murdud ja nõustud. ma ei tea kuidas ta seda suudab.
Tegin lõpuks ka roheliste jalgrattamatkaga seoses oma lõpliku otsuse. Ma ei lähe. otsuse tegemisel mängis äärmiselt olulist rolli osavõtutasu teada saamine. 300 eeklooma???? Unistagu edasi! Ausõna! Ma arvan, et teen oma enda matka kuhugi vastassuunas. Tõsi, selles tuleb taas üks üksildane matk, aga ma olen üksildusega juba harjunud. Harv on juhus, mil minu lõkketule ääres veel keegi teine peale minu ja mu pisimutukate istub.

*Tähtsamad asjad on loomulikult blogi kirjutamne/kommenteerimine, kirjade lugemine/kirjutamine, lebotamine/lebotamine ja loomulikult lebotamine.

1 kommentaar:

  1. Ei ühtegi münti sest vaevast see mees saa
    kuid iialgi käega ei löö
    lihtsalt vaid teab ta
    et peab ta
    miks peab ta
    ei tea ta
    kuid polegi tähtis kui meeldib see töö...

    Seega sa saaks omale imeilusa erkkollase vesti, teatud ülesande kuhugi punktini vändata ja võid oma 300 eekloom endale hoida, või võtta seda kui tasu selle eest, et sa vähemalt üritad maailma rohelisemaks muuta. Jaanus Välja sõnad: "Asjalikke inimesi on alati appi vaja..." Eelistad ikka üksindust? Otsusta esmaspäevaks ära, ma lähen nimelt käepaelte järgi...

    VastaKustuta