reede, aprill 15, 2005

Loll on kes vabandust ei leia :D

Nii, mina läksin nüüd Saartele riisuma ja röövima ja põletama.
Mul pole miskit ette heita neile, kes minust siia Tartusse maha jäävad, kuigi tuleb tõdeda, et vabanduste väljamõtlemises olete te ikka nõrgad küll. Põhjus, et ma ei tule, kuna keegi teine ei tule kõlab kuidagi magedalt minu arvates. Valetanud siis vähemalt. Öelnud, et ma küll kohutavalt tahaks tulla. Aga ma ei saa. Ma pole sellest kellelegi varem rääkinud, aga ma töötan salateenistuses ja meil on käsil operatsioon koodnimega "pinisev parm", mille tulemusel me loodame trellide taha saata tartus juba pikemat aega töötava põrandaaluse terroristide salarühmituse. Ja just sel laupäeval on mul kohtumine terroristide juhi Bin Ladeniga (kes end supilinnas edukalt varjab, kasutades varjunime Aadu Lamba), mis otustab kogu operatsiooni käigu. neetud, ma nii tahaks tulla
Või siis näiteks lihtsalt öelnud, et: ma ei saa tulla, sest mul on allergia praamide vastu. ja iga kord kui ma praami peale satun, siis lähen paiste ja strateegilistesse kohtadesse tekivad kohutavad mädapaised.
Vöi siis öelnud lihtsalt: tead, Pille, ma tuleks küll, aga ma ei kannata sind silmaotsaski ja 3 päeva pidevalt sind näha, oleks liig mu niigi haprale vaimsele seisundile.

uskuge mind, nii lihtne see ongi.

No olgu sellega kuidas on. teinekord lihtsalt üritage paremaid vabandusi välja mõelda. Mina lähen varsti bussi peale ja siis Ahhh!!!! Ma ei tea midagi rõõmustavamat kui riisumine röövimine ja põletamine. Ja KEVAD!!!



P.S Meenutasime täna Triinuga möödunud aegu (seda lomulikult siis kui kõik klatš ja kõmu oli ära räägitud). Põnev on see aasta olnud. Äärmiselt põnev. kohe mõtlemapanev :D
P.P.S Suured tänud Tanelile, kes meid üritas päästa selle jobu käest seal Illegaardis. Tulu sellest küll suuremat ei tulnud, aga no siiski. Armas üritus.

2 kommentaari:

  1. ootoot.
    et siis supilinnas elab aadu lamba?
    ega sa juhuslikult lumeussi ei mõtelnud ah???
    ps, ma arvan, et mul oli piisavalt orighinaalne ja vinge seletuskiri. mitte kellelgi polnud ju sellist vabandust nagu minul!!!
    ähhh

    VastaKustuta
  2. ÜKSKI vabandus EI OLNUD PIISAV!!! Laiskloom isiklikult on teis äraütlejates kõigis kohutavalt pettunud.. loodan, et saan sellest kunagi üle..

    VastaKustuta