teisipäev, aprill 05, 2005

Alguses mõtlesin ma midagi pealkirjaks kirjutada, aga siis mõtlesin ma ümber

nii punapääsuke on tagasi.

Esialgu mõtlesin teile kirjutada meeletu kiidulaulu sellest, kui tore ja mõnus ja hea oli kodus olla ja kui hästi lõhnas meri ja kui mõnus soe tuuleke puhus. Aga ma mõtlesin ümber. Te näete seda kõike isegi. Kevad ometi!

Siis ma mõtlesin, et räägin teile pikalt sellest, kuidas ma Saaremaalt muda Tartu transportisin ja kuidas reoveepuhastitüüp minu üle irvitas ja kui armsa kollase kühvli ma muda kühveldamiseks ostsin ja kui mõnusalt muda haiseb, aga ma mõtlesin ümber. Minge keemia hoonesse ja te tunnete seda isegi.

Siis ma mõtlesin, et räägin teile sellest kuidas möödus minu venna suurejooneline sünnipäev, kuidas ma kehastasin kummikutega haldjast, kuidas ma kala uputasin ja kuidas ma puu otsast alla kukkusin. Aga ma mõtlesin ümber. See läheks liiga pikaks. Kui kedagi uvitab, küsigu, räägin meelsasti.

Siis ma mõtlesin, et pajatan veidike sellest, kuidas ma males haledalt arvuti käest pähe sain (isegi siis kui ma kõik oma tagumise rea nupud lippude vastu vahetasin) ja kuidas ma males haledalt venna käest pähe sain (isegi siis kui ma tal mõtlemise ära keelasin) ja kuidas ma lõpuks leidsin oma õe näol sellise vastase, kes nii nagu minagi üle poole käigu ette ei mõtle. Aga ma mõtlesin ümber. Kui tahate teada kui vilets maletaja ma tegelikult olen, siis mängige minuga üks partii.

No ja kuna mul millestki nagu rääkida polegi, siis kommenteerin parem oma eelemist küsimust.

Mingis mõttes oli teil kõigil õigus. Läbinisti valet varianti selles küsimuses polnudki. Igale poole läheks. Kõige vähem ehk soojuse pärast soojale maale - ma pole kunagi eriti kuuma armastanud. Samuti poleks õige vastusevariant f. Tõsi ta on, et ma olen alati Islandile minna tahtnud, aga valmis turismipakettidest ma suuremat ei ooli. Vastusevariantide e, g ja h täideviimist ei takista mul küll mitte miski ja just seepärast ei saagi need olla õiged vastused. Kevade saabudes muutun ma ikka rahutuks ja varsti võite mind näha seljakott seljas mingis suvalises suunas minemas.
Variant d ei sobi, kuna mul pole oma mõõka (kui see ahjuroop välja arvata). Ja kusjuures ma leidsin Sutust ka suurepärased sõrmuste isanda rajad.
Variant C on ahvatlev. Mägesid olen ma alati armastanud. Ja see st Kittsi ja Nevise variant on pigem nagu kinnisidee.
Aga kõige enam tahaks ma täide viia oma esialgse plaani käia ära Marsil ja siis võiks oma retke edukaks lugeda ja koju tagasi lennata. Oldud siin küll.
Nii et kõige õigem vastus õigete vastuste hulgas oli variant bee.

Aga järgmine küsimus rubriigis tunne maailmaparandajat (jne) kõlab järgmiselt:
Mis värvi oli esimene liblikas, keda Pille sel kevadel nägi?

5 kommentaari:

  1. esimene pakkumine oleks, et kollane, ja teine, et punakas tumeda mustriga

    VastaKustuta
  2. Kuna räägitakse, et suvi pidi tulema selline, nagu on esimene liblikas, keda sa näed, siis loodan, et kirju :)

    VastaKustuta
  3. mina nägin kaugelt see aasta oma esimest liblikat. aga ma ei tea, mis värvi ta täpselt oli, kas kollane või valge kapsaussi liblikas:)
    kuid kuna suvi võiks olla ikka kuldne, siis pakun kollane(maailmaparandaja liblika värv).
    ps, kasvatasin kunagi kirjut liblikat,elas ilusti minu toas ja rääkis minuga juttu:)maus oli ta nimi. sellest ajast peale mulle liblikad ilgelt meeldivad:)

    VastaKustuta