pühapäev, detsember 17, 2006

Jõulud ja strip pokker

Eile pidasime siis jõule. Kuna ilm väljas on pigem kevadine, siis ei tulnud loomulikult kõne alla ka lumiste jõulude juurde kuuluvad rasvased veretooted ega läikivad kapsad. No need ei sobinud kuidagi. Hoopis sushi, krevetid ja itaaliapärased saiad. Ja saunas sai käidud. Võtsime oma aastad kokku, lubasime kõik härdalt, et järgmisel aastal oleme veel paremad. Seejärel unustasime lubatu ning naasesime traditsiooniliste jõululiste tegevuste juurde nagu seda on näiteks strip pokker. Esimene mäng läks mul hiilgavalt. Teise mängu jooksul ilmnes, et meie reeglistikus oli viga, kuna minu imelisest bluffimisest, mis on enamasti minu ainuke trump, ei olnud kasu. Note to myself - järgmisel korral rohekm riideid selga panna. Ja kõike seda saatis mõnus piparkoogihõng.

2 kommentaari:

  1. Keegi võiks mulle ka strip-pokkerit õpetada, siis oleks seltskondlikud üritused minu juures kohe palju lõbusamad... heheheee...

    VastaKustuta
  2. No kõige olulisem selle juures on, et kaotaja annab ära riideeseme. See mismoodi kaardimängu reeglid paika panna (et kes on kaotaja ja millal panuseid tegema peab jne), on vähem tähtis. Põhimõtteliselt saab ju mängida ka näiteks strip-turakat.

    VastaKustuta