reede, märts 18, 2005

parim korgipuurija raporteerib

Eile oli siis selline tore päev, et sai jälle kõvasti lebotatud.Terve päev otsa. istusin, sõin kõikide oma varasemas elus tehtud väärttegude eest krõpsikuid, lugesin juturaamatut (Võilillevieni loen Mpsi soovitusel) ja loendasin vaguneid. Asjade arenedes istusin ise ühte vagunisse ja kimasin Elvasse. Logistilistel* põhjustel hakasid teised Tartust tulema alles siis kui mina juba Lohu tänaval ühe konkreetse maja ees seisin. See tegi siis tund aega Elva avastamist. Märg oli ja külm oli ja libe oli ja kui ma oleks olnud päris üksi, siis oleks lausa kurb olnud, aga õnneks oli hea sõber Fränk minuga. No siis võiski meid kahekesi Elva tänavatle laulmas ja tantsimas näha (no ma loodan, et keegi siiski ei näinud, ma ulkusin sellistel varjulisematel tänavatel). Nüüd on mul loomulikult kurk haige :( Aga vähemalt oli meil Fränkiga lõbus.

Aga kui juba laulmiseks läks, siis siit ka järgmine küsimus rubriigist Tunne Maailmaparandajat (ksavvkskj). Te kõik teate, et ühele konkreetsele maailmaparandajale meeldib hirmsasti laulda ja oma viisipidamatusest ta suuremat end segada ei lase. Samuti pole ta eriti valiv selle suhtes, mida laulda. Lõõritab (või kraaksub, kuidas nüüd võtta) seda, mis parasjagu kummitab või mis lihtsalt pähe tuleb. Aga siiski on üks laul, mida maailmaparandaja ei kannata kõrvaotsaski ning mille esitajatele on tal vaid üks sõnum:



Ja siit järgmine küsimus. Küsisime saja inimese käest: Mis lugu on Pille mittelemmiklaulude edetabelis esikohal?
Variandid:
a) Valged roosid (T. Pihlap)
b) Alice (Smokie)
c) Hingetuna (Neksus)
d) Peagi saabun tagasi su juurde (M. Nuude)
e) Sinine vilkur (Meie mees)
f) Love & Marriage (F. Sinatra)
g) Muumitrolli multika algusmuusika
h) Majakavahi armuhüüd (Tätte/Matvere)
i) Ootan tuult (Jam)
j) Sex bomb (T. Jones)

*ma tegelikult ei suutnud välja mõelda, mis neid siin kinni hoidis, et nad nii hilja tulema hakkasid, aga no ütleme, siis et logistilistel põhjustel.

3 kommentaari:

  1. ma olen tähele pannud, et Love&Marriage on see laul, mille kõlama hakkamise peale Sa kohe hakkad näppima nuppu: "järgmine laul"
    P.S Love&Marriage jääb kll mu vastuseks, aga ma pean ütlema, et SexBomb on ka üks igavene saast laul..

    VastaKustuta
  2. Valged roosid.

    triin.

    VastaKustuta
  3. Ma olen tegelikult kahevahel, kas Alice või Love & Marriage, aga kaldun siiski viimase poole.
    Ja muide, logistiline põhjus oli selline, et Marisel oli vaja kardulaid keeta reedeks.

    VastaKustuta