esmaspäev, märts 07, 2005

Tuhkatriinu võõrasõe sündroomiga mudamaan

Täna ommikul mudabaasi poole liikudes kohtasin Toomemäel üht vana tuttavat. Ta ise paistis küll rõõmus olevat ja väitis, et pole end ammu nii noorena tundnud. Igatahes palus ta mul tänada kõiki, kes ta sünnipäeva tähistasid.
Mudamaailmas oli kõik endine. Kõik, kes te täna keemiahoones minu tõttu kannatasite, siis teadke, ma teen seda omme taas ja veel tugevamini.
lisaks mudakärsatamisele tegin täna meeletus koguses BHT7-t. St nädala aja pärast pean ma neid miljonit pudelikest uuesti mõõtma hakkama. St võite arvestada, kui palju ma esmaspäeval midagi muud teha saan (st pool päeva olen laboris...). Tehke siit omad järeldused
:(
Ahjaa, mis te arvate, kas see, kui sõrmeotsad roheliseks muutvad on hea tervise märk?
(Lisaks sellele, et ma endale hapet peale valan ja muid kemikaale erinevatel viisidel manustan, võib mulle mudast iga kell ka mõni salmonella või kes teab mis muu ull asi külge karata....grrr)

Lisaks mudamajandusele tegelesin ma veel ühe eriti masendava tegevusega. Käisin endale kingi otsimas. Üldiselt arvatakse, et naistele meeldib kingi osta. No ju ma siis pole piisavalt naine. Mina isiklikult vihkan seda. Nojah, üheks põhjuseks on seesamune Tuhkatriinu võõrasõe sündroom. Mulle lihtsalt ei lähe kingad jalga. Lõika või varvas maha. Lõpuks leidsin siiski endale kingad, mis mulle jalga läksid ja mis mu uue kleidiga sobivad. Kohe kui raha saan, ostan ära. Siin nad on:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar