teisipäev, märts 22, 2005

3 tilka verd KHT-le

No ausalt, täna oleks ma võinud sama hästi ka ommikul voodisse jääda. vastikum poleks see päev ikka olla saanud. Milles siis asi? Istus pille 4 h keemia hoones, keetis küpsetas, aurutas, jahutas - kahesõnaga tegi KHT-d - ja siis keeras kõik ilusasti p****e. Ta nimelt unustas kõige lõpus lisada 3 tilka ferroindikaatorit. Saate aru, KOLM TILKA. Kolm närust tilka ja kogu päevatöö lendas vastu taevast. Võite ise arvata kui hea tuju mul nüüd on. Lihtsalt imeline. Ja sellistel päevadel on ainus mõeldav asi, mida teha istuda üksi kodus, närida salatit, kuulata alendrit ja loendada vaguneid. Kohe kindlasti läheb tuju paremaks. Ikka jupp maad paremaks kohe. Vaata, et liiga heakski.
Ei, tegelikult võtab Pille baarikapilt selle pudelikese, mis sinna mingil imelikul viisil on tekkinud ja määrab selles peituva vedeliku KHT-d. Kui see ka masenduse vastu ei aita, siis tuleb küll kalakestele korraks külla minna. (Olgugi, et nad ütlevad, et alkohol ei lahendavat probleeme. Et te tekasite, siis piimal on samasugune efekt.)
:(
:(
:(
:(
Need muide siin on Pille, tema vari, tema peegelpilt ja tema imehea tuju. Kodune ülesanne neile, kes juba on minu eelmisele küsitlusele vastanud või kellel seda plaaniski teha pole on järgmine:
Kes on kes? Ehk ühenda Pille, tema vari, tema peegelpilt ja tema imeline tuju õigete emotikonidega.

3 kommentaari:

  1. haa!!! peab selle peale ütlema.. ära kurvasta, Maailmaparandaja, sööme koos salatit, vaatame, kuidas ameeriklased järjekordsest rahvuskaaslast ÕU MAI GAADIDE saatel vaatavad ja lähme vara magama.. või siis väike Eesti telemaastikuime: NÕRGIM LÜLI?! Milline suurepärane saade.. :op

    õgardlaisikust võiks katsuda aint kuidagi lahti saada..

    VastaKustuta
  2. ko-du-ne ü-les-an-ne
    kodune ülesanne:
    Pille :(
    tema vari :(
    tema peegelpilt :(
    tema imeline tuju :(

    rahul?

    VastaKustuta
  3. Nagu lubasin, tuleb ka minult vastus:
    :( -------- Pille
    :( -------- Pille vari
    :( -------- Pille peegelpilt
    :( -------- Pille imeline tuju

    VastaKustuta