reede, oktoober 14, 2005

Veidi blogindusest

Hehh, mul oli plaanis teha bloginduses väike paus. Seda vaid maailmaparanduslikel kaalutlustel. Mõelge ometi kui palju aega te oma lühikesest elust kulutate miskite rohkem või vähem võõraste inimeste mõtete lugemisele. Einoh, kui oleks väärt mõtted, siis ma saaks aru. Aga no andke andeks, mina pole kuangi erilise väärismõtelusega tegelenud (see oli praegu küll väike kirjanduslik vähendus, kui ma noor olin, nii kolmene, siis olin ma üle lasteaia tuntud mõtleja, nagu mingi sõime rühma Sokrates vms). Ma saaks säästa mõttetust ajaraiskamisest mitu inimest.

Sellega seoses tekkis mul küsimus. Uvitav, kui palju inimesi minu blogisse üldse ära eksib? Täitsa huvitav oleks teada. Täna nt sattusin ma täiesti juhuslikult ühte võhivõõrasse blogisse ja mida mina seal nägin??? Seda! Uskumatu. Igatahes olen ma äärmiselt meelitatud.

6 kommentaari:

  1. mina loen näiteks (epp)

    VastaKustuta
  2. Laisik ka loeb.. hommikul tööle minnes teen kaks akent lahti: ühes akkan järjest oma postkaste läbi vaatama, teises vaatan läbi kõik tuttavate blogid, tavaliselt alustades Maailmaparandajast, sest temal on ilusti lingid kõigi teiste blogidele nurgas olemas :oD

    VastaKustuta
  3. Usu või ära usu, aga mina loen ka.

    VastaKustuta
  4. Ja ma ka ikka, sest kõrvaltuppa ju niiii pikk maa

    VastaKustuta
  5. Làbi juhuste sattusin lugema (kui googeldades yht konkreetset asja otsisin) tànaseks on see konkreetne asi tàhsuse kaotanud ja ma alustasin Teie blogi lugemise a ja o.st ehk aegade algusest. Pónev, ààretult pònev..... veel pónevam oli koht kus selgus et kah saarlane siis ilmnes nimi ja ma ei ole veel kindel kas olen sherlok v ei ja nn. Teid óigesse perre juhatanud :))))) Ok... loen edasi ;)

    VastaKustuta
  6. Jõudu Sherlok. 2005 aasta on käsil, no kui 2014. aastasse jõuad, siis olen täiesti kindel, et oled mu õigesse koju ajanud ja sealt uuesti välja kihutanud :)

    VastaKustuta