esmaspäev, oktoober 24, 2005

Põmm (keegi lõi peaga vastu seina)

Hehh, täna on olnud üks üle ootuste uvitav päev. Loomulikult kui keegi suudab pidada uvitavaks peaaegu katkematut jõuetuna lebamist ja liitrite viisi umbrohuleotiste joomist.
Millest siis selline enneolematu aktiivsus? No Margus pakkus välja, et see on sellest kui olematu miniseelikuga tln-trt maanteel ääletada. Mina kahtlustan, et see soodalisus on minu peast (või südamest nagu mõni kahtlustas) laienenud üle kogu minu keha ja omab kohutavaid tagajärgi. On kellelgi paremaid pakkumisi?
Meditsiinilise madalseisu tõttu õnnestus mul aga leida üks äärmiselt uvitav netilehekülg. Seal sai nimelt igasuguseid ühikuid teistesse ühikutesse ümber arvutada. Võibolla teid uvitab, mitu oomi te vana olete või mitu aastat teil palavikku on? Kusjuures arvutused olid äärmiselt keerukad nt (oomides vanuse arvutamine seisnes sellel enamikule inimestest teadatuntud faktil, et inimese vananedes tema takistus suureneb). Igatahes selgus, et mul on 23 aastat ja 28 päeva palavikku (temperatuur arvutati mingi molekulide tasandil. Umbes selle järgi, et kui palju kuumeneb mingites tingimustes mingi gaas, mingi aja jooksul).

Hehh, 177 sõna tuli, arvestades, et suurem osa sellest on postpalavikuline sonimine, siis polegi ju nii paha, ainult 49 sõna üle lubatud normi.

4 kommentaari:

  1. Tuleb mainida, et oli väga huvitav vaidlus, aga silmast silma on huvitavam vaielda (mulle nimelt meeldib ka žestikuleerida kui keegi pole veel tähele pannud)

    VastaKustuta
  2. Kas see oli väljakutse.
    Te teate, et ma olen väljakutsetele väga aldis :D
    :D
    :D
    :p
    :D

    VastaKustuta
  3. No ega sa ometi ei arvanud, et see meie viimaseks vaidluseks jääb :D

    VastaKustuta