laupäev, oktoober 01, 2005

Valdavalt füüsiakst ja füüsikutest

Kolisime siin Liinat. Perekond Kallase kolimisfirma abistas meid. Ilma nendeta jalutaks me vist siiamaani voodiga mööda Tartut ringi. Mis siis kolimise käigus selgus? Esiteks seda, et suurem osa meie majaelanikest on venelased. Uskumatu. Ma arvasin, et naabri valve (või siis antud juhul naabri Ljudmilla) töötab vaid Jaama tänavas, aga meil siin paistab see ka väga töökorras süsteem olevat. Lausa kaks mutti (mõlemad meie trepikojast) pidasid meil vahetustega silma peal kui me Kätliniga omale õue korterit sisustasime. Ja üks teine venelane tahtis Liina tugitooli ja riiulit ära osta, aga pakkus liiga madalat hinda. Meie nõudsime poole kõrgemat, ta lubas mõelda sellele.
Teiseks avastasime, et klaverit poel üldsegi nii kerge ühest korterist teise kolida ja kapist tulevad alati välja mingid mehed (kuigi kunagi ei või kindel olla, kui mehed nad nüüd täpselt on) ja et Marguse kaubik on selgelt liiga väike.
Kolmandaks kohtasime Liina uusi füüsikutest korterikaaslasi. Esimene oli selline vaikne tüüp, teine oli selline veel vaiksemat tüüpi. Asi on selles, et seda teist pole keegi iial näha saanud. Ma arvan, et esimese füsiku puhul on tegu lihtsalt äärmiselt üksiku inimesega, kes on selle teise füüsiku lihtsalt välja mõelnud. Umbes nagu Sooda. Ma ei usu, et seal reaalselt oleks kaht füüsikut. On vaid füüsik ja team imaginaarne sõber.
Aga neil füüsikutel seal oli kitarr kapi otsas, ma juba kaalusin Liina juurde kolimist.
Omme või siis üleomme kolin ise ka ära. Vähemalt poole väiksemasse tuppa (arvutasime välja - u 10 m2) pean kogu oma maailma mahutama. Kui võtta asja füüsika seisukohalt, siis ruumala vähenedes peaks kontsentratsioon suurenema. Ehk siis minu mõtted muutuma tihedamaks, sisukamaks ja teod asjalikumaks? Pigem kardan, et minu skisofreeniline maailmapilt veel skisomaks.
Ja uskumatu kui palju inimesi on vastu ööd msn-is. See on peaaegu et füsikasesaduste vastu.

1 kommentaar:

  1. Öösel MSN-is istumisest... ega nad tea mida mõelda, need, kes pole iial käinud seal... sel ajal ;) Lahe! Ja seda hülgelise lobisemisahela juttu ma ikkagi hästi uskuda ei taha.

    VastaKustuta