kolmapäev, aprill 27, 2005

Roni kase otsa ja vaata kes seal elab

Nii, Pille üritab piirata oma internetiseerituse astet (see seisneb blogeerimise ja emmessennnneerimise piiramises). Seega lühiülevaade oma pisikesest kuid seeeest äärmiselt imelikust maailmast.

Alustame ööorjenteerumisest.
See oli lahe. Eriti meeldisid mulle kasekese ülesanne ja üle aia ronimine. Muidu oli ka muidugi lõbus. Vähemalt minul. Ma kujutan ette, et üks igavene dum-di-dumm ja no vott ja oi-oi-oi-oi ja ai ram-pam-pamm võis teiste kõrvad küll virtsavett jooksma panna. Aga mul oli üle pika aja tõeliselt hea tuju (kui pille juba laulu jorutab, siis ei saa tal ikka väga halb tuju olla). Viimasel ajal on see harv nähtus. Meenutan iseendale narri vendade Urbide laulust. Aga see hetk olin ma heas tujus ja nautisin seda orjenteerumist väga. No eks siin muidugi tulid mängu ka need pea 10 õlut, mis said ära joodud.
Igatahes lõppkokuvõttes saime 7. koha.

No ja siis tuli eilne päev, mille ma praktiliselt saatsin mööda Pirogovi platsil pirukaid süües ja õltsi libistades (no olgu see viimane on kirjanduslik liialdus). Pärast sai Turovskit kuulatud ja kiskjate filmi vaadatud. Teate. Turovski on minu vaieldamatu lemmik. Selles suhtes, et teda võin ma küll lõpmatuseni kuulata. Temas on midagi hüpnotiseerivat. See kuidas ta räägib. Kuidas ta suudab isegi parasiidid nii põnevaks teha, et kuula või ommikuni. Keskkonnafestivalidel on ta ikka ka rääkinud - üks mu lemmik osa neist üritustest.

Eilne päev väsitas muidugi kohutavalt. See lebotamine tõega kurnab. Kui koju jõudsin varisesin peaaegu jalalt voodisse ja norskasin ommikuni. Ilusat und nägin ka :D

Ja nüüd on siis käes tänane päev. Istun Keemia hoones ja mõtlen, et peaks olema asjalik. Kirjutama lõputööd ja loendama rediseid. Aga kuidagi ei suuda oma mõtteid koguda ja keskenduda.

Aga olgu. Nüüd lõpetan ja tõlgin ära kogu inglisekeelse jama oma tööst.

P.S Vabandust kui mu masendus kedagi häirib, aga see olen juba kord mina - Vahelduv pilvisus. Aga ma luban, et ma parandan end ja alates nüüdsest näete te masendunud Pillet harvemini (see küll tähendab, et te näete mind lihtsalt harvemini, aga õilsa eesmärgi nimel pole see ehk suur kaotus)

P.P.S Kui keegi on huvitatud. Siis ma kavatsen ühel öösel seal kasekese katusel pikniku korraldada. kõik soovijad on teretulnud kaasa lööma

3 kommentaari:

  1. mina tuleks küll piknikule.. võtame telgi ka kaasa, eks..

    P.S ja seda väikset kirja seal Sinu blogi allall servas olen ma viimasel ajal peaaegut iga kord lugend.. mitte et Sa peaks nüüd mulle joogi välja tegema.. aga ma lihtsalt mainisin..

    VastaKustuta
  2. teeme pikniku kolmapäeval, eks :)

    VastaKustuta
  3. Kuna Laisik on kolmapäeval tööl, teen pakkumise korraldada piknik neljapäeval.

    VastaKustuta