teisipäev, märts 17, 2020

Progress kullerteenuses

Jätkame ikka koroonalainel.
Eile käis kuller. Sirutas tervituseks käe, köhis paki peale ja palus, et ma enese tuvastamiseks tema mobiili lakuks.

Ilmselgelt oli see kirjeldus siin pisuke liialdus, kuid sel hetkel kui ta palus, et ma oma sõrmega tema telefonile allkirja annaks tekkis küll väike tõrge (mine sa tea, kes seda telefoni enne silunud on. Mõni võrkpallur näiteks). Imestasin endamisi, et kas tõesti polegi ennetusmeetmed Omnivani jõudnud või on asi selles blokaadis ja korraldused taudi leviku tõkestamiseks ei pääsenud üle suure väina. Aga ei midagi hullu. Pesin pärast käed korralikult puhtaks ja elame edasi.

Täna tuli jälle kuller. See sama. Sel korral kinnastatud. Nüüd olid juhised hoopis teised - tulgu ma id-kaardiga õue, võtku ise oma pakk, kuid hoidku kullerist paari meetri kaugusele. Isegi allkirja andis minu eest. Lahkudes jäi õhku heljuma õrn desovahendi lõhn.

Mul on täitsa kahju, et mul rohkem pakke pole tellitud. Oleks päris huvitav näha, kas homme tuldaks täielikus kaitsevarustusest ja pakk toimetataks minuni kerge jalahoobiga...
See võiks muidugi tellitud serviisile saatuslikuks saada, kuid teisalt oleks pakk kohale toimetatud kontaktivabalt ja killud tooks õnne. Win-win.

2 kommentaari:

  1. Toronto lennujaamas tekitas suurt segadust "innovatiivne" puuteekraaniga varustatud automaatne passi ja tollikontroll. Praeguses olukorras õige sobimatu, ma ei imestaks kui sealt oma viiruse üles korjasin :P Tundub, et on aeg üle minna häälkäskluste ja näotuvastuse peale ;)

    VastaKustuta
  2. mulle tõi ka täna kuller paki , ei olnudkaitseriietust, ega maski, ega kindaid ,aga allkirja kirjutas ise minu eest ära ja minu kätte oma ekraani ei andnudki .

    VastaKustuta