pühapäev, oktoober 07, 2007

Hirmsad inimesed

Jah, meie olemegi need hirmsad inimesed, keda kõik kardavad.

Käisime nimelt Ilmatasalu linnu- ja kalarajal kaaskodanikke kollitamas. No nad kartsid meid lihtsalt. Sinine auto nägi meid eemalt tulemas ja keeras kitsukesel teelõigul ringi ning põgenes tagatulede vilkudes minema. Vastu tulev noor ema keeras lapsevankriga suisa padrikusse, et mitte meid kohata. Venelannal lõi meiega kohtumine lausa hirmust kõhu lahti...
Böööö!!! (jookske nüüd)

Küsite, et miks me seal linnurajal käisime? Kas te siis ei tea, et
Eesti Ornitoloogiaühing korraldab üle-euroopalise linnuvaatluse BirdWatch 2007 raames huvilistele väljasõidu Tartu lähedale Ilmatsalu kalatiikidele.
Buss huvilistele väljub 7. oktoobril kell 10.30 Vanemuise teatri ees olevast nn alumisest parklast.


Me lihtsalt mõtlesime, et läheme ja vaatleme kõik linnud enne teisi ära ja siis jäävad nad tühjade kätega.... Lakkugu panni kui tahavad.

A see Ilmatsalu linnurada oli põnev ja innovatiivne. Vaadake tavalisi matkaradasid märgistatakse enamasti kas lipukeste või viidakestega või siis nt tõmmatakse värvilisi triipe puutüvedele. Nemad seal olid aga iga kolmanda puu külge pesakasti kinnitanud. Tuli ainult ühe juurest teiseni käia ja püsisid ilusasti rajal. Teetähiseks ilmselt. Linnurajale justkui sobiv...

4 kommentaari:

  1. Ah et see olid sina, kes barett peas, bussirahva eesotsas tulles lahkelt vastutulijatele naeratas ja neid tervitas. Uku pärast küsis, et kas see tädi oli ikka terve, et ta meile kaa naeratas. Et inimesed ikka tavaliselt Kortsutavad Kulmu

    Väikeste liialdustega küll, aga ükski teine tundmatu isik meid seal ilmatsalus tervitama ei kippunud. Ikka vaatasid kõrvale (ja tegid nägu, et vaatasid linde (tavaliselt siis tuvisid või kajakaid)).

    VastaKustuta
  2. Hee, mina olin see kes eriti süngelt kulmu kortsutas, alt(kortsus)kulmu põrnitses ja midagi omaette tigedalt pobises. A kui ma endale ka bareti saan, siis hakkan laialt naeratama. Kindel see.

    VastaKustuta
  3. Kui lindude pesakastid olid maast ca 1 m kõrgusel ja peaaegu iga puu küljes, siis oli seal kindlasti mõni kooliõpilaste klass tööõpetuse tunnis tehtud pesakastid üles pannud.

    VastaKustuta
  4. me kahtlustasime sama, et eks need õpilased jah kõige kurja juureks olidki...

    VastaKustuta