laupäev, oktoober 13, 2007

Helde meel

Eile põgenesin linnast, et otsida varju tormi ja ralli eest. Õnnestunud manööver. Tormivarjend oli hubane ning vastuvõtt soe. Täna julgesin taas linna tagasi tulla. Tuul oli küll nii tugev, et puhus lausa juuksed sirgu, aga ralli oli suundunud kusagile eemale ja päike paistis ja ilus oli. Selline täitsa kaunis sügis. Tegi kohe tuju heaks ja meele heldeks. Annetasin natukene vaegnägijatele ja sain vastu imetabase külmkapimagneti. Kodu poole jalutades leidsin teelt pooliku sarvesaia. Kuna minu toitumisprogramm - mingisuguseks suveks saldedaks - on täies hoos, siis minus see suurt ahvatlust ei tekitanud, aga kuna ma olin parasjagu pargis ja vallikraav on sealt tihedalt täis anorektilisi parte (ja mina olin endiselt heldes meeleolus), siis otsustasin nende näljahäda pisut leevendada... Lapsepõlv tuli meelde...
Vii sinagi partidele saia :)

2 kommentaari:

  1. Kadrioru tiigis on tegemist vist buliimiliste partidega, miks muidu on igal pool hoiatussildid "Lindude toitmine rangelt keelatud!". Ja kui keelust üle astuma peaksid, on selle jaoks valimatu sõnavalikuga kollane mehike, kes lihtsalt su vene keeles läbi sõimab ja saia endale tahab.
    Aga muidu toidaks neid kindlasti.

    VastaKustuta
  2. ma pean tunnistama, et meie "anorektilised" pardid on tegelikult suht prisked ja pontsakad. Aga nad hea meelega söövad veel... Ja kalakesed ka.

    Nii et kui soovid partidele saia pudistada, tule mulle külla :D

    VastaKustuta