reede, märts 09, 2007

Esimest ja teist sorti mehed

Möödunud rahvusvahelise naistepäeva puhul tahaksin rääkida meestest. Eile tuli mul kokku puutuda kahte sorti meestega.
Esimene neist on selline, kes end meelsamini üles pooks kui mõnele minusugusele midagi viisakat ütleks, sõbralikust suhtlemisest rääkimata. Sellised tunneb kaugelt ära. Neil on jalas eriti koledad kukekad püksid, särk on neil vähemalt kolmandat nädalat järjest seljas ja juuksed on pikad rasvased ja hõrenevad. Nägu on neil peas selline nagu oleks nad suurema osa oma elust olnud sidrunidieedil. Nad tahavad tunda end ülimatena, seda teiste alandamise kaudu. Ja neil on uskumatult hästi arenenud omadus ka teiste inimeste tuju ära rikkuda.
Teine sort mehi on aga sellised, kes ootavad sind ülikonastatult restorani fuajees, kingivad sulle kauni valge roosi, tellivad hääldamatu nimega shampust, naeravad koos sinu ja ülejäänudega enda, sinu ja ülejäänude üle. Panevad naaberlaua soomlased ahhetama kui ilmneb, et nad on tellinud imemaitsva tordi, mis peaaegu et ilutulestiku saatel kohale tuuakse. On igati toredad ja rõõmsad nii et sa peaaegu et unustad ära, et on olemas ka esimest sorti mehi. Ja suudavad ikka veel meeldivalt üllatada.

Ma võibolla olen vanamoodne oma maailmavaadetes, kuid arvan, et iga naine eelistaks selliste teist sorti meestega koos aega veeta. Aitäh M. M. M ja T., et te meil ikka teist sorti olete. Oli tõesti meelejääv õhtu.

4 kommentaari:

  1. ja tegelikult on need teist sorti mehed esimest sorti ja need minu öeldud esimest sorti mehed on kastist "parim enne ammu möödas".(kui nüüd kasutada kaubanduses levinud termineid)

    VastaKustuta
  2. Mina leidsin ennast mõlemast sordist oleva. See on muidugi subjektiivne arvamus. Näiteks: mul on juuksed mitu päeva pesemata. :S

    VastaKustuta
  3. Ehee, Marten, et sellesse esimesse sorti kuuluda, peaks su juuksed vähemalt kümme aastat pesemata olema.
    Ja tegelikult riietumisstiil, isiklik hügieen ega miski selline ei ole see, mis sortimentimisel lõppkokkuvõttes määravaks saavad.

    VastaKustuta