esmaspäev, oktoober 30, 2006

Ma sain pappi!

Halleluuja, lõpuks ometi oli poodi tulnud pappi. Ostsin kohe hästi suure tüki. Läbi linna kõmpides võttis teine hästi tuule alla. Oleks keegi mulle nööri külge sidunud, oleks minust tuulelohe saanud. Aga kuna nööri polnud, siis sai minust lihtsalt veider sasipea, keda tuul üritas minema viia (kuid kes õnneks oli taibanud triikraua raskuseks taskusse panna...) Ja nüüd kallid kunstiringkonnad, pange end valmis, suurteos on peatselt sündimas!!! Mul on papp, mul on värvid, mul on pintslid, külm on, nälg on, mida veel vaja ühe kunstniku jaoks? Inspiratsiooni? Jah sellega on kesiselt, kuid hei, see on suht väheoluline ka ju. Või tahab keegi mulle muusaks tulla?

Ja palun, te olete lahkelt kutsutud mulle nõu andma, et mis peaks olema hiigelsuurel maalil, mis hakkab rippuma minu diivani kohal???

P.S aga rääkides tormituultest, siis on lausa patt, et mul tuulelohet kaasas polnud kui hulkumas käisin...millised tingimused.
Sellest et ma tahtsin lennutada lohet,
ilm küll oli tuuline, kuid mul ei olnud lohet....

8 kommentaari:

  1. Minu meelest sobivad diivani kohale rippuma kõige paremini maastikuvaated.

    VastaKustuta
  2. diivani kohal peaks olema midagi ähvardavat, kihvadega nahkhiir, varitsev ilves, no kasvõi tuldpurskav draakon, hullunud elevant või siis vägga kurrrjad lepatriinud

    VastaKustuta
  3. Miskit sooja, hubast ja mõnusat ning karvast.Sõprade portreed. Kujutad ette kui sul domineerib toas üksildane, külmetav kurb kogu, see muudab kogu olemise sarnasekas.

    VastaKustuta
  4. Üksildane külmetav kogu - ega ma autoportreed joonistama ei akka. Aga karvaste sõpraede portree kõlab ka ästi, kuigi tuleb tõdeda, et need kurrrrjad lepatriinud ja tuldpurskavad draakonid on rohkem nagu minu stiil...

    VastaKustuta
  5. Mina soovitakisn midagi intrigeerivat. Midagi rabavat sinu kunstitundlikele sõpradele. Nt erootiline maal või mingi sügava sisuga abstraktne teos.

    VastaKustuta
  6. Et siis ikka VKK suurprojekt, nagu ka Mps soovitas - akt!
    Unistaja???
    Ma kütsin toa ära.

    VastaKustuta
  7. Mina jään siiski selle arvamuse juurde, et seal peaks maastikuvaade olema

    VastaKustuta
  8. Sinu arvamus Unistaja on erapoolik ja ei lähe arvesse. Aga ei pea modellindust veel harjutama. Ära karda.
    otsustasin ikkagi proovida selle arhitektuurilis-ihtüoloogilis-logistilise üllitisega.

    VastaKustuta