teisipäev, oktoober 25, 2005

Kes mõistaks küsida, et teadja vastaks, kui küsimused vastuseid ei kätke?

Hehh, täna olin ma erilises vaidlemistujus. Vaidlesin vaid et vaielda ja õnneks on meil Maariš kes on alati nõus vaidlema. Täna olin ma nõus kõike tõestama. Kui teie oleks öelnud, et maakera on kerakujuline, oleks mina vankumatult väitnud, et hoopis kolmnurkne!!!
Aga üks asi ei anna mulle rahu. Ma tean küll, et olen meisterkeerutaja. Aga kas ma olen kunagi jätnud OTSE vastamata kui mult on OTSE küsitud? Mõni konkreetne näide paluks. Ses suhtes, et oma mälu järgi ma vastan ikka kui vaid võimalik.

5 kommentaari:

  1. et kui sult otse k[sida, siis kas vastad otse?
    sa ei vasta kunagi otse, alati keerutad. nii ei saagi aru, mida sa tegelikult mõtled...

    VastaKustuta
  2. Sa vastad otse alles siis, kui sul enam mitte midagi muud üle ei jää. Kui küsimused on laiematest järjest kitsamateks saanud ja sul enam muud üle ei jää, kui sellele ära vastata, kuigi sa oled algusest peale teadnd, mida sult küsida tahetakse:)

    triin.

    VastaKustuta
  3. Siis paluks, milleks hakkate pihta sellest kõige laiemast küsimusest, küsige kohe kitsalt. Loomulikult hakkan ma keerutama, kui mulle selleks võimalus antakse. Te ei saa ju ometi eeldada, et ma teie kaudsele küsimusele (isegi kui ma tean, mida te teada soovite) annaks otsese vastuse (ja kui tahate kindlalt otsest vastust, siis küsige nii: "Ah, mis ma keerutan, küsin sult parem otse, kas sa tuled või ei?" ja kuna ma olen aru saanud, et tegu on otsese küsimusega, mis nõuab otsest vastust, vastaksin: "Loomulikult tulen!").

    VastaKustuta
  4. See täehndab, et sinult peab küsima "kas" küsimusi, millele sa saad igavamalt või suurejoonelisemalt "jah" või "ei" vastata:)

    triin.

    VastaKustuta
  5. Mulle peab lihtsalt mainima, et sa küsid nüüd otse, muidu ma ei pruugi aru saada.

    VastaKustuta