esmaspäev, september 26, 2005

vanadus rõhub

Täna ommikul magasin mina sügavat puhast lapseund olles täielikus teadmatuses oma saabuvast aastast. õelad inimesed ei saanud seda loomulikult nii jätta. tulid ja irvitasid mu üle. loomulikult üritasid nad oma kurikavalaid plaane tordi ja lilllede ja laulu taha varjata, aga ma nägin neid läbi. Aga naergu kui tahavad, peagi saabub neil endilgi sünnipäev ja küll mina siis naeran.
Lisaks arvutasin ma oma sünnipäeva välja. vaadake asi on selles, et kuna ma igakord räägin et ma olen n+1 aastat vana, siis oma tõelise vanuse olin ära unustanud. Võtsin siis paaar integrali, taandasin, liitsin juurisin ja koorisin ning välja arvutasin, et 23 aastat. See on muideks palju rohkem kui ma arvasin. Päris vanur lausa. Hea et margus minust veel vanem on. Vähemalt mingi lohutus.
ja suur tänu kõigile kaardisaatjatele (eriti toidutarele ja hotmailile ja birthdayalarmile ja seebipangale ja muudele sellistele sõpradele) et mulle pidevalt mu vanust meelde tuletate.

Sain muideks teada, et mul on õnne sterdipakett olemas. Nüüd on vaid ekspänsjoneid vaja juurde. Selleks on aga tiibu vaja. on kellelgi pakkuda. ma üritan neid mitte ära põletada.

muide vareste vaher on kollapunakuldseks läinud. Sügis on käes

1 kommentaar:

  1. kuna inimesed kauges hiinas söövad riisi ja teadupärast kartulisalatist väga midagi ei arva, läheb seega mu teooria tiivaste sissesöömise mõttekusest tiivaste kasvatamisel vett vedama... proovi järsku mõni punane pull annab sulle tiivad (reklaamis ju lubati)

    VastaKustuta