kolmapäev, september 07, 2005

lokkav potjomkinlus

Nii, mördiööbik tegutseb jälle. terve päeva olen siin seina tapeedist eemaldanud, pahteldanud, lihvinud, pesnud ja loomulikult värvi mööda seina laiali määrinud. Ehki kui ma hetk tagasi peeglisse vaatasin jäi mulje, et nii mõnigi muu koht on saanud endale ilusa roosaka virsiku värvi. Kui ma praegu köögi seina ees sesaksin, ei suudaks te mind taustast eristada. Võrratu mimikri.
Värvimine värvimiseks, aga tapeedi ära võtmine oli kõige keerulisem. Kõik kes on meie köögis käinud peaks mäletama tapeeti, mis paanidena alla rippus ja vaid ausõna peal seinas püsis. Tuli välja, et nende kohtade peal, kus ta seina puutus oli ta seinaga lausa üheks saanud. Vaja läks üliinimlikku jõudu ja osavust, et seda sealt lahti kangutada.
Aga meie oleme kõigest inimesed. Nii juhtuski, et kohati jäi tapeet seina. tegelikult tegime tõelist potjomkini remonti. No tõesti. Me ei värvinud seina isegi mitte kapi peal olevate asjade tagant, kappide tagant värvimisest rääkimata.
Jah, igatahes põnev...
Olen remontimisega hoos. Tahaks kohe enda toas tapeedi ka ära vahetada, aga see peab veel ootama...ja kui liiga kaua ootab, siis juba järgmisi elanikke.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar