neljapäev, mai 05, 2005

Iga matka põnevaim osa - pakkimine

Taas sai kinnitust vana tõde, et reisil/matkal läheb vaja täpselt nii palju asju, kui palju kotti mahub. Olukorra muutis keeruliseks see, et mul pole nii palju asju, kui sellesse kotti mahub (tavaliselt reisin ma kerge pagasiga, aga seekord laenasin endale Vivianilt suure ja põneva ja imetoreda koti*). Aga kus häda kõige suurem, seal vanarahva jutu järgi olevat ka abi kõige lähem. Seda vanarahvast ei saa küll alati usaldada - üks ropp ja otsese ütlemisega kamp - aga no ma siiski võtsin nende nõu kuulda. Teate ju küll, ka halb plaan on parem kui plaani puudumine**. Küsisingi Vivianilt, et kuidas temal ometi õnnestub nii suur kott asju täis panna. Vivian, arukas ja arusaaja tüdruk, andis kohe asjalikku nõu: Pane telk kotti ja kui ikka ei saa kotti täis, siis pane telk kõigepealt üles ja siis lahtisena kotti. Võtsin hea nõu kuulda ja näe imet, minu probleemide lõputuna näivast nimekirjast haihtus kotitäitmiseprobleem nii nagu seda poleks kunagi olnudki.
Selle asemele ilmus probleem: mida Pille järgneva kolme päeva jookskul küll süüa kavatseb? Sellest meeletust toidukogusest, mille ma täna hamstrina kokku kogusin ja koju vedasin on pool juba otsas (eriti otsas on šokolaad***).
Aga Richard T. Rull seisab jonnakalt koridoris ja ei julge tuppa tulla. Ta on selline vana kooli ratas. Aga soliidne. Ma usun (loe: loodan), et me saame sõpradeks. Aga kui omme mäest üles sõites miski poltergeist peaks pähe istuma ja täiega plokkima hakkab, siis saab keegi kurjaks. Ma ei ütle kes (et oleks põnevam), aga võite ise arvata, et selle kellegi viha on kohtuav.
Siin on pilt pillest pakkimas: Kui keegi tahab teada, mis on kirjutatud pisikeste punaste ringikeste sisse, siis klõpsake korraks pildil ja vaadake, kas juhtub midagi.


Vihjed:
* Vihje neile, kes peaks kunagi ilgelt rikkaks saama, siis matkavarustust võiks mulle alati kinkida. Alustades kompassist ja lõpetades kopmassiga (sest nii saab ringi peale - aga ma tahan ka kõike, mis sinna vahele jääb).
** Vihje vihje vihje!!!
*** Vihje - see aitab südamepahaduse vastu. Vähemalt esialgu. Kui kõik on otsas, siis läheb asi muidugi veel ullemaks. See süvenev südamepahadus hakkab mulle juba tõsiselt närvidele käima.

2 kommentaari:

  1. kuhu sa siis reisima juba hakkad???

    VastaKustuta
  2. Roheliste rattamatkale loomulikult :D Kuhu mujale minusugused ikka lähevad

    VastaKustuta