reede, juuli 10, 2020

Fotojaht: Lähedus


Ma tükk aega mõtlesin, et mida tänase teemapildi kommentaariks kirjutada. Mitu korda alustasin ja siis jälle kustutasin ära. No ei suuda mina ilusasti kirjutada seda, mida tahaks öelda (Õnneks Kaamos tuleb ja kirjutab midagi tabavat ilusat ja õiget, tal on alati õiged sõnad olemas). Aga üks on kindel, mitte miski pole ühele emale lähemal kui tema lapsukesed (jah, need samad hulluks ajavad, närvirakke hävitavad, juukseid halliksajavad, imetabased, suurepärased ja kirjeldamatult kallid tegelased). Isegi siis kui nad on eemal, on nad ikka südame ligidal. 
See mustvalge on üks mu lemmikpilt Tirtsust. 
Siin aga üks tänaõhtune klõps. Sel korral pakub lähedust ja uinumisabi uus lemmik, mille Mummi ja Taadu lõunaosariikidest tõid. Kass ja beebi ühel pildil - kas pole nunnu?!?

7 kommentaari:

  1. Jaa, magava lapse nunnususele on raske midagi vastu panna 🙂. Tekkis tahtmine oma albumitest sarnased pildid üles otsida.

    VastaKustuta
  2. Tore on näha, et see kena mänguasi omaks võeti. Ostetud sai see Rõuge käsitöösahvrist. Koos sellega on Liise veel nunnum.

    Taadu

    VastaKustuta
  3. Esimese pildi peale said ka minu sõnad otsa.
    Lihtsalt...
    ...kui temast on saanud ükskord metsik teismeline, siis vaata seda pilti ja mõtle, et tühja neist uste prõmmimistest ja muudest metsikustest, kunagi oli ta lihtsalt ime.

    VastaKustuta
  4. No kui juba Kaamosel sõnad otsa saavad, mis siis veel teistest rääkida...

    VastaKustuta
  5. Suurim lähedus, iga sünd on ime ja iga beebi imeline!
    Aga jah, seda, kui olulised on kaisukad pisikeste tibude elus, olen ka näinud. Mõnel üks ja ainuke, teine reisib kohvriga, kus kogu pehme pere kaasas. Ja hoidku taevas, et pärast jälle kõik kokku ja kaasa saab :)

    VastaKustuta
  6. Esimene sammuke iseseisvuse poole on kaisuloomade kaisus uinumine...

    VastaKustuta
  7. Hetkel on meie Tirtsul veel uinumisel lisaks kaisuloomale ka emmet vaja. Et oleks keda näpistada. Ilmselt pole mängulooma näpistamine üldse nii lõbus.
    Täps (minu keskmine) ei pidanud beebina kaisuloomadest suuremat ja Tõruke eelistas ka emmet näpistada. Aga tal oli ikkagi paar looma, kes kaasas käisid. Maha unustatud Uljast (hüljes) ja Iisikat (eeslike) oleme ikka hiljem mööda Eestit taga ajanud.

    VastaKustuta