neljapäev, oktoober 03, 2019

Pensionäride dieet ning tulevikuperspektiivid

Teate, ma järgin uut toitumiskava. Tavaliselt nimetatakse seda pensionäride dieediks. Hommikusöögiks neelan peotäie pille ja õhtusöögiks teise samasuure veel ning  peale seda on kõht juba nii täis, et enam nagu muud eriti ei mahugi. Vaid lõunane ports on veidi väiksem. Siis tuleb ikka midagi külmikust kõrvale ka vaadata.
Jah, lood on sellised, et mu hepatogestoos ei taha kuidagi ravile alluda ja näidud lähevad aina kehvemaks, seega suurendati veelgi ravimite kogust. Lisaks leiti, et ka vererõhk on kuidagi lubamatult kõrgeks kerkinud (ausõna, mul pole kunagi vererõhuga probleeme olnud) ja seega sain seetõttu ka veel täiendavad rohud peale. Lisaks olen täiendava jälgimise all. Nii saab pea iga päev linnas käia. Eile käisin ja ülehomme lähen ja esmaspäeval jälle (eeldusel, et ma niikaua ikka ilusasti 2 in 1 püsin).
Kui esmaspäevased proovid näitavad  suurtest kogustest manustatud medikamentidest hoolimata endiselt halvenemise märke, siis tõenäoliselt kasutatakse kõikvõimalikke jõuvõtteid ja lõpetatakse see nali ära. Ehk siis taas ähvardatakse esilekutsumisega.
Täpikese puhul ähvardati ka, aga Täps oli kiirem (Tõruke oli lausa nii kiire, et ei jõutud isegi haiguse diagnoosimiseni, kuigi ma arvan, et ka siis oli mul see). Eks ma tol ajal aitasin kõvasti ise kaasa ka. Terve eelmise päeva tuiasin mööda linna ringi.
Kuigi mul on sellest rase olemisest üsna kõrini, siis mõte esilekutsumisest iseenesest väga ei vaimusta. Seega peaks nüüdki ühe eriti aktiivse nädalavahetuse tegema ning beebi heaga välja meelitama. Kahjuks on minu energiatase nii nullis, et äärmisel juhul jaksan panustada vaid aktiivsesse norskamisse. Huvitav, kas see võiks beebi välja pelutada...
Igatahes võib juhtuda, et mul on jäänud veel vaid loetud päevad ringi veereda,. Sellega seoses. Palun siis endiselt ilusaid nimesid pakkuda!

3 kommentaari:

  1. ootoot. Ma hiljuti tutvusin kesk-eesti kooliminejatega. Põnevaid isendeid leidus:
    Ritchard
    Stevner
    Meido
    Sirelli
    Rian
    Arco
    Deliise
    Glaid
    Jako Herakles
    Bertha
    Atso
    Cris
    Kädrili

    Te hirmuspopulaarne perekonnanimi kohe karjub eriliste eesnimede suunas ;)

    VastaKustuta
  2. Need kesk-eesti kooliminejate nimed on minu maitse jaoks natuke... kuidas nüüd öelda... kadakasakslikud? Kuigi olgem ausad, kes ei tahaks, et tema lapse nimi oleks midagi nii suursugust nagu Herakles! (Kuigi ma võin võtta lahjat mürki (midagi alkoholisisaldusega näiteks), et Seda Heraklest kutustakse ikkagi esimese nime pidi).
    Aga Heraklas Maximus Tõll võiks ju küll olla (viimane nimi siis kohaliku pärandi au sees hoidmiseks). Selline kena jõuline nimi. Kuigi kui valida tuleb siiski tüdriku nimi, siis on tugevate nimede valik vähe kiduram. No Xena, eksole, aga ta kisas nii jõleda häälega pidevalt. Pigem siis juba hiidnaine Creonta!

    VastaKustuta