neljapäev, november 15, 2007

Vässu kallal

Kohutav kui väsinud ma terve päeva olen olnud. Hommikul ei saanud kuidagi voodist üles. Jõuetult kukutasin end basseini ja poole basseini pealt jäin magama. Edasi ujusin ainult selili - siis saab norsata, sest nina on vee peal. Hiljem lasin Laisikul endale putru keeta ja serveerida. Raskustega suutsin käe lusika ja pudrukoormaga suuni tõsta. Päeva jooksul tuli pisut erksust juurde ja jõudu kätesse, aga pea muutus raskeks, kippus teine kolks ja kolks klaviatuurile kukkuma.
Magada tahaks. Mitte lihtsalt niisama vaid mingit okasroosikese sajaaastast und. A ei saa, omme jälle tööle...Ja sooja tahaks. Varbad külmetavad...

7 kommentaari:

  1. see on sügismasendus äkki. nagu Maiel eile Vanades ja kobedates oli ;o).. järsku Sul oleks vaja, et keegi (soovitatavalt meesterahvas) Sind terve nädalavahetuse (alustuseks muidugist..) hellitaks ja Sinu eest hoolitseks ja kui ta ise söögitegemisega hakkama ei saa, siis restorani ja mujale toredatesse kohtadesse viiks? ;o)

    VastaKustuta
  2. Kuulake Laisikut. Laisik teab!
    (Mps, sina kuula eriti tähelepanelikult :P)

    VastaKustuta
  3. Ma tahaks ka...
    (mulle sobiks soovitavalt siiski mõni teine meesterahvas... :D :P)

    VastaKustuta
  4. Murueit, see oli nüüd küll löök allapoole vööd :P

    VastaKustuta
  5. Eee.... mmmm... noh, tegelikult ma olin viisakas, jättes Sind ilusti ühes tükis Maailmaparandajale - küll ma mõne teise leian, kelle tähelepanu tervenisti endale saada (ma olen kahjuks nii suur egoist küll, et mehe tähelepanu jagada ei taha, vaid ikka kõike endale saada)!
    :D :D
    :p

    VastaKustuta
  6. tubli, Murueit, vabandas välja küll ;)

    VastaKustuta
  7. Hihii

    Parafraseerides Murueite - hea lugemine laupäeva õhtuks :P

    VastaKustuta