teisipäev, november 20, 2007

Kuiviku hullumeelsus*

Mul on tekkinud pliaatsiallergia. Ma ei taha neid näha ka enam. Enamus pliiatseid ongi põgenenud ja peidavad end kusagil (just siis kui mul neid vaja on) aga kui ma mõnda näen, siis võeh... Juuksed tõmbuvad kohe krussi selle peale.... Kui see õudne projekt valmis saab, ei joonista ma kolma aastat enam midagist.

* Sellise otsingusõnaga jõuti täna minu blogisse... Paljutähenduslik jaaa.

14 kommentaari:

  1. Vat kuivik ma küll sinu kohta ei ütleks. Mitte mingil juhul.

    VastaKustuta
  2. Ma ka mitte. Ma ütleks Krõpsik. See sobib ehk kõige paremini. (Kuigi peeglisse vaatan, siis vaatab muffin vastu. vähemalt praegu, mil ma olen hunnikus torti ja šokolaadi näost sisse ajanud... häbi häbi...)

    VastaKustuta
  3. hei pille, kui see saladus pole siis kas ma tohin küsida, millega sa ka tegeled ? :D Tööga seoses joonistad, või kooliga vms ? sa palju pilte ise joonistanud ju ,enda blogi jaoks ma mõtlen just

    VastaKustuta
  4. Ikka tohib küsida.
    Ma olen igav riigiametnik. Minu töös kahjuks joonistamisega mingit seost pole ja koolil õnneks ka mitte (need oleks ääretult masendavad pildid).
    Joonistan, kuna see on ainumas asi, mis mul keskmisest natuke paremini välja tuleb. Minu ainus andeidukene.
    Ma vihkan joonistamist, sest iial ei tule ükski pilt välja selline nagu ma plaanin, aga ilma selleta ma ka ei saa. Meil on pliiatsitega selline vihkamise-armastuse suhe.

    Pilte blogi jaoks jonistan selle pärast, et mulle meeldivad piltidega blogid, aga internetiavarused ei suuda mind varustada just nende õigete piltidega...häbematu lugu

    Kui soovid näha minu pilte, siis: link

    aga mul on unistus - kunagi (nt siis kui pensionile lähen) - tahaks saada lasteraamatute illustraatoriks.

    VastaKustuta
  5. Vastupidiselt sinu väitele, et sul joonistamine "keskmiselt" välja tuleb, julgeks ma väita, et see tuleb sul kõvastikõvasti üle keskmise välja. Malen alati end keskmiseks joonistajaks pidand, aga kui no sina end selleks väidad olevat, siis ilmselt ma ei annaks amatööri mõõtugi välja :D

    VastaKustuta
  6. Minu väide oli: keskmisest natuke paremini. Selles suhtes, et jah, ma oskan joonistada kui vaja. Ma võin isegi ilusaid pilte teha kui õnnestub, aga minu andes puudub see säde, see erilisus, mis annaks minu töödele selle lükke tavalisest 7-aastat-kunstikoolis-harjutanud-kritseldaja- piltidest mingisuguse-vähegi-arvestatava-kunstilise- väärtusega-taieseks muutumiseks.
    loomulikult ei takista see mind joonistamast

    VastaKustuta
  7. Kats, sa pole ainus, kes arvab, et Pillel joonistamine kohe kõvasti üle keskmise välja tuleb ;)

    P.S. Ja lisaks sellele oskab ta veel väga hästi kirjutada ka (ja mitte ainult blogisid...).

    VastaKustuta
  8. Üldiselt on ta üle keskmise pea kõikide asjade juures, mida ta ette on võtnud. Ja neid asju on üpris palju.

    VastaKustuta
  9. No mis ma öelda oskan, nagu sa isegi näed Pille, siis inimesed kiidavad sind paljuski muus peale joonistamise, niiet olgu see väide keskmine või üle keskmise, joonista oskad sa nii ehk naa.

    Ja mul tekkis kohe huvi selle kirjutamise suhtes :P mida sa siis veel peale joonistamise ka kirjutad ?

    VastaKustuta
  10. Oh jah, ma unsutasin, ma olen ju kuulus kirjanik ka tagatipuks. See on vaid päevade küsimus, mil minu Surematu Romaan jõuab poelettidele ja vallutab seejärel kogu maailma. Mina saan miljurdääriks.

    Aga kui nüüd tõsiselt rääkida, siis kui minu piltidel võib veel miskine kunstiline värtus olla, siis Surematu Romaan kirjanduslikku väärtust küll ei oma. Ja noh, ta ei saa valmis kah. Sest ma ei kirjuta enam ju.

    VastaKustuta
  11. Oli see mingi nali, et raamatu nimi Surematu Romaan on või sa lihtsalt panid talle hetkel siukse nime ?

    VastaKustuta
  12. Ma pole suurem asi humorist ja niisama nalja ei tee.

    A raamatu nimi on tõesti Surematu Romaan. Pärisnime ma talle pole välja mõelnud, sest ta pole pärisraamat ka. Pigem selline raamatu paroodia :D

    Pealegi on ta poolik. Vajalikust kolmest osast on valmis ainult esimene.

    A kuna ma tema lõpetamises tõsiselt kahtlen, siis ilmselt jääbki ta igavesti surematuks romaaniks. Ei saa surra, kui sa pole sündinudki.

    Tõsi raamat on ilmunud trükis, lausa 2 kordustrükki on tehtud.
    Kokku on Surematu romaani tiraaž kui ma ei eksi, siis umbes 8

    VastaKustuta
  13. no mul sõnad otsas :D midagi millega sa hakkama ei saaks, midagi sellist vist polegi. Kui sinu teine nimi oleks mingisugune omadussõna, siis see oleks kindlasti multifunktsionaalsus.

    ja raamatu koha pealt nii palju, et kui seda osta saab, siis kust kohast ? :D ükstakõik, millisest raamatupoest?

    VastaKustuta
  14. Neid asju, millega ma hakkama ei saa on kahjuks häematult palju.
    Mis puutub surematusse romaani, siis seda on saada vaid väga hästi varustatud raamatupoodidest. Meie poed on tänapäeval nii viletsat varustatud. Kõik on läbimüüdud.
    A kui väga huvi on ja oma eluga midagi targemat pole peale hakata,
    siis on võimalik minu käest digitaalset varianti saada

    VastaKustuta