teisipäev, oktoober 03, 2006

Uudiseid saarelt

Sattusin kogemata kodusaarele. No niiväga kogemata see tegelikult polnudki, aga kindlasti mitte ette plaanitult. A näe, vennaraas läks sõjaväkke ja ta tuli ju kohaselt ära saata ja sõnad peale lugeda, et ta mitte liiga palju pahandust ei teeks.

A seoses kodusaare külastusega on mul avanenud võimalus autoga sõita (Tuulteroosist Raisakotka elamurajooni läksin ka autoga). Seekord on mul normaalne auto ja teate, mulle hakkab täitsa meeldima. Vähemalt jalg siduril enam ei värise :D. ja ma ostsin ensale ilusad rohelised vahtralehed (kuigi ringi vaadates näikse praegune trend oopis punased vahtralehed olevat).

Sellega seoses. Ega kellelgi pole tekkinud vahepeal vastupandamatut soovi mulle autot kinkida. Koos bensiiniga. Viimase ostmiseks mul niikuinii raha ei jätku. Esimesest rääkimata.

Ah jaa. Pudin on siin ka. E siis pisike Marleen. Tal on nüüd üks hammas ja ta hammustab valusalt. Lisaks sellele on ta üks igavene rahmeldis, kes ei püsiks pudeliski paigal (tõsi, pole proovinud, äkki püsiks).

4 kommentaari:

  1. MERIkotka.... MERIKOTKA!!!!!!!!!
    Palun mitte mu rajooni liigitada hullemaks, kui see on.
    MERI-MERI-MERIKOTKA!!!!!!!!

    VastaKustuta
  2. Murueidele!

    Rahvaseas on liikvel ka RAISAKOTKA versioon!

    VastaKustuta
  3. Bensiin odavnes täna jälle 50 senti per liiter. Varsti ehk jõuad osta bensiini. Mõned romud on ju väga odavad, aga nendega sõitmine on ohtlik. Kuni võimalik kasuta korralikke autosid ja ära osta odavaid autosid(vanad vene omad,Opel,Ford jne.)

    VastaKustuta
  4. Üritan kiusatusele vastu panna ja mõnda romu mitte osta

    VastaKustuta