teisipäev, juuni 06, 2006

Kill-koll-kolimine

Pakin. Antud tuju on äärmiselt sobiv pakkimiseks. Kui ma samas vaimus asjade äraviskamist jätkan, siis lähen siit kaks kätt taskus minema.
Suure kolimise ja pankrotiga seoses: Kas keegi tahab mõnda minu asja ära osta? Pakkumisel on kogu minu maine vara!
Samuti vajan abi varude hävitamises! Mul on siin 2/5 pudelit rummi, mida ma üksi ära juua ei suuda (tatart on ka kilode kaupa, aga see polevsit eriti ahvatlev pakkumine).

6 kommentaari:

  1. et noh, see rumm peida ära, aga nii, et ainult mina üles leian :op

    VastaKustuta
  2. Mina rummi ilma tatrapudruta ei annaks. Tegelikult võid selle rummi ka koju tuua, sest vennas pidi kah kõva rummimees olema.

    VastaKustuta
  3. Ma pole veel ikka aru saanud, kust see tatar Sinu juurde on saanud? Kas mingi hädaabi välismaalt? Oled seda juba nädala hävitanud ja ikka on veel kilode kaupa alles.

    VastaKustuta
  4. tead, Isa Mati, tatar paljuneb ja pungub Vaksali 3-53s väga edukalt.. kunagi ei olnud vaja osta, aga ikka oli.. st ilmselt ei õnnestu Pillel varusid hävitada, kuskile ikka mõni tera jääb..

    VastaKustuta
  5. Ilmselt sai tõesti kunagi aegade alguses mingil nõrkushool seda tatart ostetud, ja nüüüd ta paljuneb... see ei lõppe ega lõppe.

    P.S Lugesite kindalsti kõik täna ajalehest, kus kirjutati, et tatar on tervislik ja maitsev tatar on endast hooliva inimese laual?

    VastaKustuta
  6. Lugesin kah seda tatralugu ja seega on plaan kogu varu Tartust Saaremaale tuua, et sellega ise maiustama hakata ja tervis täitsa korda saada.

    VastaKustuta