pühapäev, mai 21, 2006

Hell freezes over...

Eile sai siis näha, milline elukas peitub tegelikult soomlaste armsa, pehme, valge ja ümara kesta all!
Kujutan ete, milline pidu ja pillerkaar meie põhjanaabrite juures käia võis. Sommid hüppasid rõõmust lakke ning viskasid silda üle Soome lahe (no et tähistamiseks Tallinnast odavat alkoholi tuua - ega iga päev ju juurovisjooni ei võida).

6 kommentaari:

  1. Mina seda ei vaadand!! Eurovisioon on muutunud labaseks show'ks, kus laulud ise ei oma enam mingit osa. Oluline on ESITAMINE! Selle Soome võidu kohta leidsin aga BBC veebist samalaadseid murelikke mõtteid. Kopeerin siia mõne "you have say"

    Ah yes, European music. We used to have Bach, Rameau, Grieg and Händel to name a few representatives. Today we have the Eurovision Song Contest.
    Truly tragic - it is an embarrassment for the whole of Europe as well as for the individual participating nations.
    Lucas Denoir, Stockholm, Sweden
    Recommended by 2 people
    Added: Saturday, 20 May, 2006, 21:30 GMT 22:30 UK

    Truly marvellous comedy!!! The songs were really truly awful, and the acts wouldnt make it into Butlins. Terry is as usual on top form. And the voting something else - isnt it strange that countries next to each other give each other all the top marks - the Balkan countries are exceptional at that!! We are never going to win again as we dont have enough countries around us to vote for us. The true loser is the music!!!!
    Keith, Weymouth

    VastaKustuta
  2. Ants-poiss, see et Eurovisioonil enam laulud ei võistle pole küll mingi uudis. Kuna tegu on meelelahutusega, siis ei tohiks seda absoluutselt tõsiselt võtta. Meie igatahes ei võtnud. Minu meelest on see show nagu mõeldud eestlastele - saab ilkuda ja iriseda palju jaksad.
    Ma arvan, et Eurovisiooni kui muusika ja laulude võistluse mõte hakkas hääbuma siis, kui lubati laulda inglise keeles ja ka sellega, et hääletada lubati rahval. Massidele ehk siis rahvale peab ju pakkuma midagi, mis neile meelde jääb. Esimese korraga ei saagi ju alati aru, milline laul hea on. Siin tulebki mängu showelement ehk inimestele meelde jäämine. Ja muusika ei mängi enam eriti rolli, pigem lavashow ja naisterahvaste napp riietus jms. Aga soomlaste võit näitab minu meelest, et ka rahvas on väsinud tavalisest europopist. Ja leedukate laul tabas ka asja naelapea pihta, väga hea iroonia oli.

    VastaKustuta
  3. "Minu meelest on see show nagu mõeldud eestlastele - saab ilkuda ja iriseda palju jaksad."
    Just nimelt. Mina vaatasin finaali nii, et teleril oli hääl maas ning raadiost tulid laivis Juure & Co kommentaarid selle kohta.
    Mina hodsin ka soomlastele pöialt -aitab suhkruglamuurist, las jõuda teised muusikastiilid ka eurovisiooni. Järgmisel aastal ehk märksa rohkem erinedatahtjaid - varasemad aastad on ju näidanud, et alternatiivsed lähenemised kipuvad kolinal läbi kukkuma ning eks sellepärast pole eriti riskida juletud.

    VastaKustuta
  4. "ühe mõtte lisaksin siia juurde": kuidas teha kogu sest ettevõtmisest LAULUvõistlust? Väga lihtne - kanda seda ainult raadios üle.

    VastaKustuta
  5. mina mitte ainult ei hoidnud soomlastele pöialt, vaid ikka hääletasin ka nende poolt.. Eurovisioon on tsirkus juba ammu.. naaberriigile max punktide andmine on jumalast loogiline (mõelge nüüd ise korra, miks see nii käib, eksole ;o)
    Juure ja Kivirähu kommentaarid käisid kah, sinnamaani kuni nad ise liiga purju jäid..

    VastaKustuta
  6. Ma kuulasin ka esimese otsa laule raadiost.. ausalt öeldes olid kuulatavamad, kui telekast vaadates. Show ei seganud ja mõned olid täitsa kobedad.

    VastaKustuta