esmaspäev, mai 29, 2006

Drooling lunatic

Minu hambaarstisaaga sai siis täna võiduka punkti. Siiamaani nokitses ta mu ülemiste hammaste kallal, täna aga siis leidis väikese augukese ka alumisest hambakaarest. Egas midagi süstal lõuga kinni ja tulemus on käes - drooling lunatic. Lõug on kolm korda suurem, pool nägu on tuim, keel on paks ja okkaline nagu oleks kaktust limpsida üritanud ja suunurgast tilgub ila. Rääkides kostub artikuleeritud kõne asemel ebamäärast lalinat. Tunne on küll selline. Tõsi, peegel seda ei kajasta, aga ilmselt on mul kõverpeegel!
Illustreeriv materjal:
Aga nüüd on vähemalt see jama läbi. Mulle hakkas see tool juba täitsa meeldima ja puurile hüvasti öeldes poetasin lausa pisara... Aga mis teha,tuli see nali ära lõpetada. Vähe sellest, et raha sai otsa - augud said ka otsa!

Veel veidi infi minusuguste kohta:
The Drooling lunatic (L.Green 't')=== Num:11 Lev:0 Rar:2 Spd:+10 Hp:4d4 Ac:1 Exp:0
Drooling and comical, but then, what do you expect? She lives in the town, and moves a bit erratically, and quickly. A kill of this Human is worth about 0.00 points for a 1st level character. She can pick up objects. She won't evolve. She is ever vigilant for intruders, which she may notice from 60 feet. She can drool on you. (zangganghangunband 1.2.3)

4 kommentaari:

  1. no tore te hambamured lahendatud, n[[d v]ib taaskord s;;ma siis ju hakata>D>D>D

    VastaKustuta
  2. Ma ei tea, millega see lõpeb? Varsti on ta kodus ja kui ta sööma kah veel hakkab, siis on pankrot käes. Aga ehk on just uued hambad need, mis toovad printside hordid ukse taha ja elu läheb hoopis ülesmäge.

    VastaKustuta
  3. Ei tea midagi, tulevad printsid seitsme maa ja mere tagant oma haledast kuningriigipoolikust, pikast reisist kurnatud ja näljased. Nõuavad aga süüa ja kuninglikku kohtlemist nii endale kui ka neile valgete hobuste hordidele, kes majaelanikke pahandavad, kuna on nende parkimiskohad hõivanud ja irvitavad valjut hobusenaeru kui keegi jälle nende sõnnikusse astuma juhtub...

    VastaKustuta
  4. isa matile- muretsemiseks pole põhjust!
    tuleb talle lihtsalt oma maja ehitada ja ruttu:) et oleks printsidele ka kaasavara näidata:D
    usun et uued hambad + 8,5 naeratus löövad läänemeregi lainetama:D

    VastaKustuta