teisipäev, juuni 21, 2005

Velokunn annab aru

Nii lugu selline. Pille avastab, et tal on ootamatult kiireid asjatoimetusi bussijaamas. Et kiiresti kohale jõuda otsustab velosipedi kasuks. Pühibki vennaraasu rattalt tolmu maha ja asub linna poole väntama. Sõidab ja sõidab ja järsku märkab, et tee ääres on miskid kollased lindid.
"Imelik," mõtleb Pille ja väntab edasi. Peatselt kostub tee ääres seisvate inimeste poolt ergutushõikeid ja lausejuppe nagu: "Päris hea edumaa...", "Ja sealt tuleb liider...", "Pinguta veel natuke..." ja samas vaimus edasi.
"Äärmiselt imelik," mõtleb Pille ja väntab edasi.
Peagi märkab Pille tee ääres kollaste vestidega mehikesi ja silti: finish 300m.
"Aaaaa," mõtleb pille, kellel aeglane mõistus hakkab lõpuks otsi kokku viima ning lisab igaks juhuks kiirust.
Finish 200m... finish 100m... mingi kollases vestis mehike vehib ja karjub midagi. Pille Lisab kiirust! Ta on enda teadmata sattunud Saaremaa Velotuuri finishi lõpuheitlusesse. Veel viimane pingutus jaa... Finishijoon ületatud!!! Võib kergendusohkega taha vaadata. Ja mida näeb Pille? Kaks väsinud ratturit võitlemas esikoha eest, teadmata, et tegelikult oli see just nende nina alt ära napsatud.
Kes on Velokunn???
Aga see tuur hakkab häirima küll juba. Nad millegipärast sõidavad minu maja eest mööda. Täna jälle. Ma pidin ei tea mis hiigel ringiga sõitma, et üldse linna pääseda.

Täna asun Tartu poole teele. Ühele asjale on vaja punkt panna :D

2 kommentaari:

  1. väga hea:D
    siis oled võitnud saaramaa rattatuuri:D
    tubli pille. kindlasti seetõttu siis pidingi nii kaua ootama, et sa bussijaama jõuaksid, sul oli ja vaja veel poodiumil ära käia...

    VastaKustuta
  2. igsatahes, õnnitlen võidu puhul!.. saab raske olema Sinuga tempot pidada sellel meite augustikuisel rattamatkal..
    ootame põnevusega Sinu Tartusse saabumist.. mind leiad Illekast :op

    VastaKustuta