teisipäev, august 05, 2014

Näpuharjutustest

Kuna suured sünnipäevad olid tulemas, siis sai kõvasti näputööd tehtud.
Nikerdasin Annile ja ühele teisele pisikesele piigale sünnipäevaks nukud. Need on siis minu järjekorras kuues ja seitsmes selline nukk teha.
Võiks arvata, et nii suure koguse nukkude tootmise peale on tekkinud teatav vilumus, aga no ei ole. Ikka tulid sellised kiibakad. Pildil vasakpoolne on eriti äbarik. Loodan, et Anni teda sellest hoolimata armsaks pidama hakkab. Ainult nime tal veel pole. Efrosiine? Eulaalie? Petronella?

Lisaks sai ka kõvasti joonistatud. Seoses samade sünnipäevadega joonustasin ühe portreekese beebist.
Õnneks teisi liivaskulptuure eriti ei lõhutud ja veel järgmiselgi päeval said Kabli ranna külastajad nautida meie töid. Päris tore oli kuulata kuidas inimesed käisid ja kommenteerisid. Isegi Mpsi tehtud hiigel-lätlase jalajäljenaljast saadi aru :)
Ja siis tuli Maalilaager. Sel aastal tehti liivaskulptuure. Me tükk aega mõtlesime, et mida teha. Kuna kõik käisid ringi ja laulsid muudkui: "Siin ei ole pangaautomaati," siis otsustasime neile vastu tulla ja tegime pangaautomaadi. See tuli päris kena, ainult kahjuks üritas keegi sealt raha välja võtta ja kui ei saanud, siis vandaalitses natuke meie masina kallal. Eks see oli pisut rumal ka. Ega sealt ei saanudki raha välja võtta - see oli sularaha sissemakseautomaat.
Tõruke maalis ka suure hooga. Ta ei panustanud küll niivõrd pildi detailsusele kui värvikihi paksusele paberil...

Aga nüüd näikse, et võib õmblusmasina ja pliiatsid kappi tagasi panna.


Aitab tänaseks meenutustest. Oma järge ootavad veel paljude toredate inimeste külaskäikude kõrghetkede mainimine ning väike kirjatükk ekstreemsusi täis nädalavahetusest pealinnas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar