neljapäev, detsember 16, 2010

Vajatakse abi menüü koostasmisel

Kas kellelgil on mõnda imehead retsepti, mida soovitaks jõuluõhtul magustoiduks pakkuda?

Proovisin ükspäev piparkoogikooki teha. Maitsel polnud isegi viga, aga terve kook kahe peale ära süüa, oli selge liig, nii et ei taha seda enam kolm aastat näha.

Ja muide, kui te veel ei tea, siis mul käivad sel aastal ka päkapikud. Väga usinad päkapikud on, ma ei jõua nii palju kommi ära süüa, kui nad kokku tassivad. Aga ega ma ei kurda. Kaugel sellest. Uuel aastal alustan uue hooga uue dieediga ja seni pugin nii et ikka annab.

Eile oleks sportlikkuse mõttes peaaegu et ujumagi läinud. Isegi ujumismüts sai linnast tellitud, aga töökohustused surusid peale nii et sel korral jäi supelus ära. Aga nüüd on mul ujumismüts olemas ja pole enam ühtegi head vabandust, miks mitte ujuma minna. Järgmisel nädalal siis.

Aga üldiselt on jingle bells monkey smells... Ostsin täna piparkoogitaigent ja glasuuri ja õhtul surun vaese Mpsi nurka ning nõuan et ta teeskleks et talle meeldib koos minuga piparkooke küpsetada...

3 kommentaari:

  1. Tere! Kui tegemist on korralike inimeste, st kõrvitsasõpradega, siis mina soovitaksin oma selle sügistalve lemmik kõrvitsakooki. See on selline kook kook, mitte mõni juustukas. Meie peres kaob kui kerisele! Huvi korral võin kuhugi retsepti saata.

    VastaKustuta
  2. ühe mu tuttava traditsiooniline jõulumagustoit on tarretis. Et pärast siga ja kapsast veel kuidagi ellu jääda:)

    VastaKustuta
  3. Äkki mõni jäätisekook? http://www.kinuskikissa.fi/category/kakkureseptit/jaatelokakut/

    VastaKustuta