teisipäev, juuli 27, 2010

Ettevalmistused jätkuvad

Nii, eile sai mitu potskut liimi ostetud ja selle tulemusena õnnestus mul kõik laulikud ära köita ja kaunistada. Oi ma olen tubli. Nüüd oleks vaja kedagi ilusakäekirjalist, kes igale laulikule peale kirjutaks, et tegemist on justnimelt laulikuga. Meie peres selliseid õnnetuseks ei leidu. Kahjuks olen mina grafomaan, mitte galligraaf ja Mps ei hiilga ka just võimega ilusaid tähti vorpida. Nii et vabatahtlikke?
Ülejäänud õhtu lõksutasin ma giljotiiniga ja lasin vigurraual välkuda. Kui nüüd teaks, kes täpselt tulevad, saaks kohakaardid ka valmis nikerdada. Ainult 5 päeva ongi veel jäänud selle tähtajani, milleks me ootame kinnitust tulemise või mittetulemise kohta. Nii et kui keegi, kes sai kutse ja pole veel kindlalt oma tulemisest teatanud, siis palun seda teha (eeldus, et nad ju teavad, et ma niikuinii tulen, ei loe. Me tahame seda Teie käest kuulda. Isegi oma emalt pinnisin ma selle õnnetu "jah, ma tulen" välja). Siis saaks nimekirja lukku panna ja täpsemalt juba organiseerima hakata. Nimekirjast lähtuvalt on vaja lahendada järgmised paar pisikest punkti.
  • Keda kelle kõrvale istuma panna - kui kellelgil on erisoove, siis edastada (a´la mina ei seedi pruuti silmaotsaski, palun mulle vaadata selline koht, kus ta jääks posti taha).
  • Kui palju süüa hankida - kui kellelgil on erisoove, siis jätta need enda teada. Kunagise toitumisalase uuringu tulemusel segus, et kõige vastumeelsemaks toiduaineks osutusid rosinad. Sellest lähtuvalt me sel korral vastutulelikult kartulisalatisse rosinaid ei pane.
  • Kui palju juua hankida - Seoses kahetsusväärse olukorraga, kus Lumeuss ei saa meie pühast üritusest osa võtta võib Aramist poole vähem hankida. Kui keegi on vahepeal karsklaseks hakanud, andku teada. Samuti anda teada juhust, kui keegi on ootamatult märkimisväärselt rohkem alkoholi tarbima hakanud. No et me teaks tema isiku kahekordse koefitsendiga läbi korrutada.
Üldiselt tuleb aga tõdeda, et minu TUDU-list ainult pikeneb, mitte ei kahane...

3 kommentaari:

  1. juua haknkige ikka varuga - pärast on nii hea ülejääkidega sünnipäevi, jõule, uusaastat, katsikuid jne tähistada ;)

    VastaKustuta
  2. Ma ei tea, kui ilusad minu vorbitud tähed nüüd on, aga kui vaja, olen nõus aitama küll.

    VastaKustuta
  3. Meil tuleb jookidega tegelikult ilmselt selline diil, et kui miskit peaks järgi jääma (st lahtikorkimata kujul), siis saab need tagasi anda. Seega suuri ülejääke ette näha pole, oluline ainult, et puudu ei tuleks.

    Ja Unistaja, tänud abipakkumast. Kui Laisik on väsinud laulik laulik laulik laulik laulik laulik laulik kirjutamast, eks ma siis pöördun sinu poole :)

    VastaKustuta