kolmapäev, jaanuar 20, 2010

Peaaegu et CSI juba

Täitsin täna imetabast küsitlust, kus olid lihtsalt vaimustavad küsimused! Näiteks:

Kui mitu protsenti kohaliku omavalitsuse elanikest käib metsas jahil relva, koera või mõne muu loomaga? (Ei tea, mis loomaliik see relv ka peaks olema? Ja mina oma üüratus harimatuses ei tea ka, mis looma ma võiks veel jahile kaasa võtta? Kitse? Hamstri?)

Mitu protsenti kohaliku omavalitsuse elanikest toidab metsloomi ja linde? (No tõesti, mul puudub andmebaas inimest kohta, kes panevad tihastele pekki. Kust peaks mina selliseid asju teadma).

Mitu protsenti kohaliku omavalitsuse elanikest hooldab muru? (jep, kui poleks talv ja paks lumi, siis sõidaks kogu saarekese läbi ja vaataks kelle muru on niitmata)

Ja ikka samas vaimus edasi. Neid küsimusi oli terve rodu. Ja üks jaburam kui teine. Et neile vähegi tõest vastust anda, selleks peaks ma olema CSI, kes omab kõiki andmebaase, alates automootorihelide andmebaasist ja lõpetades teibikoostiste andmebaasiga. (Minu teadmised CSI töökorraldusest on pärit õhtuti tv3-s jooksvatest dokumentaalseriaalidest)

4 kommentaari:

  1. Isa Mati
    Esimene ju väga lihtne küsimus. Vaja lihtsalt teada,mitu jahimeest on vallas. Jagades selle valla elanikega ongi % käes. Kui mõni teine relvaga metsa jahile läheb, siis tegu salakütiga. Vanasti peeti jahti ka lindudega(pistrikud,kotkad) ja hobusega ka kena jahile minna. Lindude ja loomade toitmisega on keerulisem lugu. Siin leidub ka häid inimesi,kes lindudele pekki riputavad. Muru niitmise küsimus on ka keeruline. Siin tuleks ilmselt lähtuda talude ja majade arvust ja selle abil püüda % leida.

    VastaKustuta
  2. üks hea asi on tambovi koefitsent ja teine hea asi spravotšnik neobhodimõh dannõh. ida-virus armastasime nende abil toimetada sarnastel puhkudel. CSI tol ajal veel ei jooksnud, ei osanud sellest unistadagi.

    VastaKustuta
  3. Ma arvan, et näiteks jänes oleks hea loom jahile kaasa võtta :p

    Kes sulle nii vahvaid küsimustikke saadab? Mina küll selliseid näinud ei ole.

    VastaKustuta