pühapäev, detsember 13, 2009

Pea-aegu valma!

Juhhhuuuuuuu!
Õnn ja rahu on maapeale langenud. Mu köök on peaaegu valmis. Eile tulid Laisik ja Priit meile külla kaasas suurim tööriistakohver mida ma näinud olen. Esimese asjana tormati otseteed ehitusmaterjalide poodi kruve ja muid vidinaid ostma. Tormati, sest pood pidi varsti oma uksed sulgema. Sellest hoolimata jõuti veel kaks korda samas poes käia. Ma kahtlustan, et viimane kord läks küll nii napilt, et Mps pidi varba ukse vahele suruma, et seda lukku ei keerataks. Aga kõik vajalikud jubinad said ära toodud.
Päev otsa kostis köögist kopsimist, saagimist ja vaidlemist teemal mitu auku tuleks puurida. Õhtuks aga oli vana kraan seina küljest lahti kangutatud (see võttis kõige kauem aega), uus kraan ja kraanikauss ning tööpind paigaldatud.
Nüüd on jäänud vaid nipet-näpet ilutöid teha (viimased liistud, nagid, pildid, valgustid ja muu säärane). Need aga ei takista asjade kööki tagasi kolimist ja normaalse elu jätkamist.
Lõpuks ometi saan ma korteri ära koristada ja jõulumeeleolu asjade hunniku alt välja lasta!
Minu rõõm on suur.

Kui remontöörid said oma töö tehtud, pakkisime selle hiiglasliku tööriistakohvri ja läksime vaatasime kuidas Laisikul (kes oli pisut varem lahkunud) sauna ja ahjude kütmine õnnestus.
Saun oli mõnus!
Ja hommikuks oli tuba ka soe :D

1 kommentaar:

  1. tuba oli õhtulgi veel suht soe, praeguseks aga ilmselt jälle jäiselt külm.. aga ma eelistaks olla seal Kuressaare asemel, sest seal saab tule ahju ja pliidi alla teha, siin on stabiilselt külm pidevalt..
    peaks vist ka äkkremondi versiooni kasutama hakkama.. saaks ka ehk köögi järgmisteks jõuludeks korda.. muidugi oleks selleks kõigepealt ilmselt lotovõitu vaja, mis tuletab mulle meelde, et ma sel aastal ei olegi võitnud veel oma 1 korda bingo nurki ehk 60 krooni.. korralagedus ;o)

    VastaKustuta