neljapäev, oktoober 15, 2009

Pintsel sügeleb

Oi mul juba pintsel sügeleb. Ei, ärge valesti aru saage, mul pole tulnud peale ootamatut soovi maalida ja surematuid meistriteoseid luua. Minu soovid on jupp maad proosalisemad. Ma tahaks lage värvida... ja seinu! Ja uut põrandat panna. Ja ilusat kardinapuud ja kenasid kappe, kraanikausist rääkimata...
Käisime eile Mpsiga ehitustarvete poes. Oi mulle meeldivad ehitustarvete poed. Seal on nii hea unistada sellest kuidas ma oma kodu kaunistaks, kui see mul olemas oleks (ja kui mul raha oleks). Plaanid on suurejoonelised. Kuna aga võimalused on piiratud, siis tuleb nende piiratud võimalustega leppida.
Igastahes õnnestus mul Mps niikaugele saada, et hoolimata suurest puiklemisest nõustus ta minuga ehitustarvete poodi tulema. Aga see oli lõks! hahaa! Enne ma teda sealt ära ei lasknud, kui auto oli head ja paremat kraami täis laotud.
Uus põrand ja laevärv. Seinavärv tuleb ka. Ja küll ma selle kardinapuu ka välja kauplen! Mis neist õnnetutest kappidest saab, seda ma veel ei tea. Nii palju raha pole lähema 10 aasta jooksul tulemas näha, et uusi kappe osta (köögikappide hinnad on üle mõistuse kallid). Ilmselt tuleb olemasolevatega midagi ette võtta. Teab keegi mõnda kavalat nippi kuidas vanadele ja eritüüpi kapiustele uut ja huvitavat välimust anda?
Aga ikkagi olen ma tulemusega rahul. Lõpuks ometi on minu kodukaunistamiseteemalised unistused sammukese reaalsusele lähemale astunud. See oli küll vaid esimene väike sammuke, aga kui ma juba pintsli värviseks saan, küll siis asi edenema hakkab.

Meil on muidugi Mpsiga häbemata erinev nägemus remondist... Mina tahaks nimelt kõike korraga ja hästi palju ja kohe. Mps pigem ei taha midagi ja kui siis hästi natuke ja kauges tulevikus :D Ehk kahepeale kokku annab siis midagi mõistlikku ka. Minu tormakus ja tema pidurdamine.

Aga suure tõenäosusega hakkab siit kanalist paari nädala pärast välja imbuma katkematut remondimöla. Jõudu!

3 kommentaari:

  1. jõudu läheb sul vaja:) edu ja jaksu minu poolt ka!
    ja kui raskeks läheb, mõtle lõpptulemuse peale - kindlasti saab ilus ja siis on nii tore - nii tore! :)

    VastaKustuta
  2. köögiteemal - 1. uued kapinupud teevad imesid. 2. uued uksed ei oleks vast nii suur väljaminek kui terve köögimööbel. 3. üks vinge idee, mis kusagilt kõrva taha jäi, aga mida pole saanud kusagil katsetada, on katta uksed kangaga ja lakkida. 4. eesriidega riiulid vaimustavad mind igas sisustusajakirjas. 5. kombineerituna uksed, riiulid, punutud kastid ja eesriie. jõudu ja häid ideid!

    VastaKustuta
  3. Minu lemmikud on ka ehituspoed, täna just väisasin ühte, aga jah, raha oleks ka vaja. Meil seisab ka kogu remont alles ees, praegune sisekujundus on kindlasti vähemalt 10 aastat vana:( Mulle torkasid ka kohe pähe uued kapinupud ja tegelikult saab uksi värvida ka ma arvan, teed sinna veel ägeda maalingu peale ja väga uhke.

    VastaKustuta