reede, aprill 28, 2006

Öös on hääli...

Jaa, ka minu hääl on kadunud öhe. Järelikult võib öölaulupeo kordaläinuks lugeda. Ma olen valjusti ja valestilaulmise meister ja ma andsin täna parima, et enda tiitlit õigustada. Esitusele tuli isegi umbes kaks lugu, mille sõnad mul peas polnud, aga õnneks olid kallil kunagisel klassivennal, kelle sappa mul õnnestus end haakida, laulusõnad välja prinditud. Eriti mul neid vaja ei läinud, sest mingil imelikul põhjusel jäävad laulusõnad mulle hirmus hästi meelde. Ma pakun, et vähemalt mingi kaks kolmandikku minu ajumahust on julgelt laulusõnade all kinni. Aga tore ongi, sest laulmist armastan ma väga (esmalt tahtsin öelda, et üle kõige, aga see oleks vist väike liialdus, aga ütleme siis nii, et seal suht tipu poole on ta küll)
Tuleb muidugi mainida, et parimad ja ilusaimad laulud jäeti millegipärase laulmata. Me pidime ise oma lõpulaulu tegema. "Põhjamaa" pole kunagi nii kaunilt kõlanud kui meie väikese segakoori (koosseisus Liina, Pille ja Joonatan) esituses.
Kõige suurem viga asja juures oli aga see, et mul hakkas külm. Pole muidugi ka ime. Vaadake, Pilleke pole tuntud just eriti pikalt ette mõtleja ja planeerijana. Ja ta ei kahtlustaks iial võimalust, et päeval lõõskava kevadpäikese soojusele sobiv mitte just eriti vateeritud riietus võib õhtuhämaruse saabudes osutuda siiski tibakene õhukeseks.
Aga ei tore oli!
Ja enne laulupidu olnud keemikute kontsert oli ka ikka tasemel!

P.S Pealkirja juurde tagasi tulles - nägin täna taas üle miljoni aasta Mpsi häält. Ja vastavalt kõikidele loogikareeglitele oli ta kohal laulupeol

4 kommentaari:

  1. mis, mu h''l on j'lle 'ra l'inud? Nojah, t'pit'htede v'lja[tlemisega on k[ll veidi probleeme, nagu siinkohal n'ha. Loodetavasti tuleb h''l homse kontserti ajaks ikka tagasi.

    VastaKustuta
  2. Muide Su isa juhtus Su bloggi lugema ja hoiatab,et suvi pole veel käes. Jalutasin Su õeraasu tütrega ligi 2 tundi mööda Tallinna Mustamäe ja Kristiine linnaosa tänavaid ja olin ka T-särgi väel. Aga see toimus päisepäeva ajal ja õues oli ca 20 kraadi sooja. Ja isegi siis oli mõni jahedam tuulehoog, mis tekitas veidi kõhedust. Loodan, et nohu ei saa. Kevadel tuleb olla ettevaatlik. Ja muide Sinu vend sai värske õhu mürgituse.

    VastaKustuta
  3. Isa Mati hoiatustel on tõetera sees. Rääkisin täna just telefoni teel oma emaga ja selgus, et ema sai just nohust lahti ja isa on praegu palavikus.

    VastaKustuta
  4. Just, Pille! Vara on veel mudas maadelda ja Emajões kummipaadis teisi pritsida. Jõuab veel...soojad ilmad veel tulevad:D

    VastaKustuta