reede, aprill 07, 2006

Asjaliku inimese asjalik sissekanne, et vältida asjalikkust

Ma tahan netti tagasi!!! Mitte, et ma ilma hakkama ei saaks, aga Vanemuise arvutiklassi klaviatuurid on ikka niiiiiiiii räpased, et mul läheb süda pahaks. Tekib tahtmine kõik nupud lahti kangutada ja need puhtaks nühkida. Nii et kui te märkate, et kusagil minu tekstis on mõni täht puudu jäänud, siis tuleb see sellest, et ma üritan trükkida nii, et sõrmedega klahve ei puudutaks.

A muide, ma olen kohutavalt asjalik :D
Minu armas juhendaja saatis mulle tööplaani, et mida lähiajal teha:
  • uurida artikleid, just selle eksperimentaalse osa poole pealt (mis?kuidas?) - See on ainus punkt, mille täitmine võib raskusi tekitada, te ei kujuta ette kui siiralt kõrini mul nendest artiklitest on.
  • väike ringkäik poodides, et mis variante seal pakutakse - Seda punkti mõtlen ma kohe täitma minna. Kõigepealt mõtlesin minna kingapoodidesse, mul oleks vaja uusi tenkasid. Siis mõtlesin, et uurin natuke ka riidepoodides pakutavaid variante ja kõige lõpuks plaanin teha tiiru ka toidupoodidesse, et sealse sortimendiga tutvuda. Päev peaks asjalikuna kirja minema küll

(a kui tõsiselt rääkida, siis kas keegi oskab öelda, kust ma võiks leida 5-70 liitrist hermeetiliselt suletavat nõud, millest ma saaks oma katse aparatuuri nikerdada???)

  • tutvuda gaasianalüsaatoritega - vabalt, mulle meeldib tutvuda uute ja huvitavate inimestega...."Tere, minu nimi on Pille. Ja teie olete...? Aaa, gaasianalüsaator. Meeldiv tutvuda!"
  • tutvuda WTW OxiTop mõõtesüteemiga - "Ja see on teie sõber OxiTop??? Ma olen teist palju kuulnud!"
  • ja kui juba eelnev enam-vähem selge on, siis võiks mingi kondikavakirja panna - selle punkti täitmisega ei tohiks erilist probleemi olla. Plaanisin sisse murda mõnda bioloogiaklassi, ja sealt skeletimakett pihta panna ja lihtsalt maha vehkida...

1 kommentaar:

  1. Võrus on (vähemalt vanasti oli) gaasianalüsaatorite tehas. Sealt võiksid kindlasti palju uusi tuttavaid leida...

    VastaKustuta