teisipäev, juuni 24, 2014

Jaaniku-paanika

Kuna eile tinistas Mps kirikus kitarret nii et jaaniku pasunad kahvatusid, siis istusin mina lastega kodus ja nutsin et jaanitulele ei saa. Või noh, kui aus olla, siis ega ikka ei nutnud küll. Õues oli ilgelt külm ja märg. Mina aga küpsetasin kodus torte ja tegin jäätist. Ma nimelt hankisin endale jäätisemasina ja tegin esimese katsetuse. Tuli hää küll. Siinkohal palun jagage minuga parimaid jäätiseretsepte.
Kuna aga ilma jaanituleta ei saa jõule ootama hakata, siis tegime täna selle tule ära. Tuli oli selline portatiivne. No et kui esimeses kohas enam ei meeldinud, võtsid selga ja viisid järgmisesse kohta. Eino jaanituli oli täitsa väärt. Andis sooja ja pakkus silmailu. Kuna mul jalad maratoneerimisest veel kanged kui pakud, siis sel korral üle lõkke hüppama ei hakanud (kuigi võrreldes eilsega olen juba nõtke kui gasell). Tõruke aga üritas järgida iidset jaanitava, et tuleb ronida üle seitsme aia ja teha muid lollusi. Ta ronis küll pidevalt üle ühe kiviaia ja ei kuulanud sugugi vanemaid, kes teda keelata üritasid. Ju oli nii kibe soov oma tulevast unes näha. Peaks homme küsima, et kas nägi siis ja kas oli vaatepilt riidlemist väärt.
Täps aga sai täna 11 kuud vanaks. Kraapisin sahtlipõhjast ikka õige arvu küünlaid kokku. Hea, et järgmisel korral ainult 1 küünal tuleb. Neiu ise muidugi virises terve päeva, aga anname andeks. Ega see vananemine meile naisterahvastele ikka üldse ei istu.

3 kommentaari:

  1. Kas jäätis tuli ka oluliselt parem kui ilma masinata? Me siin oleme ilma masinata muudkui jäätist teha vorpinud ja kõik on niuhti otsa saanud.

    VastaKustuta
  2. Kas just oluliselt parem,aga väga hea oli küll. Mõnus pehme ja mitte liiga magus.
    Puuduseks kogu asja juures oli see, et kuna mu jäätisemasin oli paras hiina ime, siis peale kolmandat kasutuskorda läks katki :P Nöök missugune.
    Nii kauaks siis jätkuski minu unistuste masinat. Võibolla kunagi kui rikkaks saan, siis ostan endale korraliku masina. Sellise kus olulised jupid ei ole kergeltpurunevast plastmassist

    VastaKustuta
  3. These days, golfing is really a well known activity in the united kingdom and several individuals adore actively playing this, regardless of whether from expert degree or even novice 1. louis vuitton replica Consequently, replica watches uk the actual golf clubs as well as clothing marketplace offers broadened significantly countrywide as well as nowadays there are several shops that provide low cost golf equipment along with other gear items with regard to gamers. rolex replica In addition, golf players who wish to buy top quality items from inexpensive costs are now able to look for night clubs, golf balls, trolleys or even golfing totes in the united kingdom on the internet. chanel replica It's been frequently stated which Uk individuals possess a unusual infatuation along with golfing, perhaps simply because the majority of the history function carried out within the area had been related to all of them as well as due to a few enjoyable details all through background, for example Full Charles. replica watches We the game of golf at that time he or she discovers concerning the Irish rebellion, that was the beginning of the actual British Municipal Battle, however chooses to complete their circular very first.

    VastaKustuta