pühapäev, aprill 29, 2012

Järgmine olümpiavõitja

Päikesepüüdja kurdab, et ta on oma pojas ja järeltulijas leidnud tõelise sdpordivastase. No me oleme jällegi avastanud, et Tõruke on tõeline spordilemb ja paljulubav atleet (ei tea, kellelt ta selle küll pärinud on...). Igatahes treenib ta praegu aktiivselt järgmiseks (või siis äärmisel juhul ülejärgmiseks) olümpiaks. Muudkui jookseks (ise veel ei roomagi korralikult). Jalad käivad vahet pidamata. Nagu võib näha ka sellelt kummuli olevalt vidiotsilt (ausalt, ei viitsi jännata selle keeramisega).
Eesmärgiks on tal saada noorimaks olümpiavõitjaks. Mis alal ta seda saavutada tahab me veel ei tea. Jooksmises on ta kõva käpp,  jalad käivad nagu aurumootoriga. Maad need küll ei puuduta, aga kui pisut veel kasvab, siis ulatuvad kindlasti ka maani ja saab kohalt minema. Samas meeldib talle ka hüppamine. Ta ei hüppa küll veel väga kõrgele ega kaugele, aga see-eest palju. Nii et kolmikhüpe? Võis siis pigem kolemkümnikhüpe. Ujumises on ta ka kõva käpp. Täna rassis vannis nii, et kui poisi veest välja tõstsin, oli vannis poole vähem vett kui poissi vanni pannes.
Ühesõnaga tuleb meil siin hakkama saada tõelise aktivistiga. Peaks ta korra Päikesepüüdja juurde trenni viima. Me võime seni tema magavat last hoida...

P.S Nagu videolt näha võib, on poisil pidžaama seljas, millest võib järeldada, et käes on uneaeg. Mis tea arvate kui suur on tõenäosus, et selline aktivist järgmiseks pea padjale paneb ja õndsasse ööunne jääb?

2 kommentaari:

  1. Mulle tundub, et ta treenib jalgrattasõiduks. Peaks vist Sannu tema juurde trenni saatma, äkki saaks ka väntamise selgeks:)

    VastaKustuta
  2. Oi ma võtaks vahelduseks küll ühe spordilembi, kes ei kukuks pillima juba enne, kui ma üritan temaga soojendusharjutusi alustada. Magamisega on meil aga sootuks kummalised lood: võib juhtuda, et päev magatakse maha või siis just, ei magata üldse, ainult jauratakse. Puhtalt õnne asi seega.

    VastaKustuta