kolmapäev, veebruar 01, 2012

Tahan ka käsitööblogiks

Tahan, et minu blogi oleks ka käsitööblogi, isegi kui ma suurem asi käsitööline pole. Aga ma ikka püüan. Seetõttu eksponeerin kõike, mis olen vähegi suutnud valmis meisterdada.
Kuigi Tõruke on igati käsitöövastane, siis enne tema saabumist õnnestus mul siiski üht-teist valmis nikerdada. Näiteks selle väikese albiinopullikese tegin.
Tegelikult pidi see tulema klassikaline dalmaatsiatõugu lapiline lehm, aga kuna kohalik kaubandus ei suutnud mind musta värvi vildiga varustada, siis tuli selline valge.
Viimasel ajal olen katsetanud kudumise ja isegi heegeldamisega. Kudumisega on kehvasti ja heegeldamisega veelgi kehvemini (no ei õnnestu kuidagi). Alustasin soki kudumist ja see edeneb kiirusel umbes sentimeeter nädalas. Nii saan võibolla ülejärgmisteks jõuludeks sokipaari valmis. Eks ma siis teen oma järgmise käsitööalase sissekande.

2 kommentaari:

  1. Mis number sokke kood? Ega ometi villaseid nr. 46.

    Isa Mati

    VastaKustuta
  2. Kas sokkidel on numbrid? Ma koon punasekirjusid.
    Aga ilmselt pisut väiksemaid. Lõnga peal oli kirjas, et lõngast peaks jätkuma kahe nr 46 soki kudumiseks, aga arvestades minu oskuste algtaset tuleb arvestada ohtrate kadudega, nii et ehk venitab nr 42 välja.

    VastaKustuta