esmaspäev, veebruar 27, 2012

Uus sonks

Pingviinide paraadi vaadeldes märkasin, et ilgelt popp on omada porgandivärvi soengut. Või siis pisut heledamat, aga vähemalt oranži. Vaatasin mina siis peeglisse ja märkasin, et minu juustes on oranži moevärvi häbemata vähe. See-eest märkasin seal aga liialt palju sädelevat hõbedat. Hõbedane juus on küll väärikas ja austustvääriv, aga ehk mitte kõige sobivam noorele emale, kes soovib oma tiitlile vastav ka välja näha. Johtuvalt sellest külastasin täna juuksurit ja värvisin halli ära. Kuna ma pole kunagi eriline moetrendide järgija olnud, siis ka sel korral jäi oranž valimata. Ja siilisoengut ka ei tulnud, kuigi vahepal oli küll plaan lehvivad lokid maha ajada. Hoopis patsid sain.
Mis siis veel huvitavat juhtunud on? Mida siin kodusel naisterahval ikka põnevat juhtuda saabki. Mähkemavahetus on paeluv küll, aga sellest ülemäära pikalt ei kirjuta...
Eile üritasin oma poega ja järeltulijat taas veidi vannis ujutada. Tema aga andis endast kõik, et seda püha üritust saboteerida. Esimese asjana ujus ta korgini, haaras selle ketist kinni ning tõmbas korgi eest. Seejärel üritas ta läbi järada kätt, mis teda veepinnal hoidis. Üleüldse on ta otsustanud, et ükspäev saab emme maha murtud... Mõtlen hirmuga, mis siis saab kui saabuvad hambad!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar