esmaspäev, jaanuar 23, 2012

Kontidest tüdines koer, põgenes paunaga seljas

Täna jäätunud rööbaste vahel vankrit lükates jooksis mulle vastu üks koeranähvits, jupike ketti kõlinal järel lohisemas. Kahtlustan, et ka tema luges laupäeval Arterist draakoniaasta horoskoopi, kus koertele mitte kui midagi ilusat ei lubatud ja otsustas sellise karjuva ebaõigluse eest põgeneda mõnda kenamasse kohta.
See horoskoop oli  tõesti ebaõiglane. Vähemalt midagigi lootustandvat oleks võinud usutavuse mõttes sisse kirjutada. Ma oleks küll parema ennustuse teinud. Aga mis mind takistab?

Siit ta tuleb - draakoniaasta horoskoop koera aastal sündinuile või muidu koerustele kalduvaile:

Draakoni aasta tuleb sinu jaoks lihtsalt imetabane! Avastad endas uue seni varjus olnud ande ja tood ta varjust välja. Päikese käes lööb seni vindunud anne õitsele ja kui sa oma võimalusi õigesti kasutad ning andekese eest hästi hoolitsed, siis võib isegi vilju kandma hakata. Teiste inimestega on draakoni aastal läbisaamine imeline - võid leida uusi sõpru, aga kui ei leia, siis taipad, et vanad sõbrad on hoidmist väärt. Armastuse osas on loomulikult kõik kõige paremas korras ja kui aasta alguses veel ei ole, siis aasta lõpuks on igastahes. Tööd väga palju tegema ei pea, aga raha tuleb sellegipoolest uksest ja aknast sisse. NB Ära unusta lotopiletit osta!
Ahjaa, et kõik ei tunduks roosamannana, siis on draakoniaastal sulle ka tumedam pool ja see väljendub tervises. Kuigi kogu aasta oled terve kui purikas, õnnestub sul siiski jaanipäeva muidu edukal ja tulemuslikul sõnajalaõieotsingul mingi oksa otsa tormata, nii et saad kintsule väikese sinika.

P.S Äkki peaks draakoniaasta puhul jälle korra pliiatsid välja otsima ja mõne draakoni joonistama. Ma pole seda nüüd juba ei tea kui mitu aastat teinud. Üldse on joonistamine unarusse jäänud. Aga kuidas sa joonistad kui kodus valitseb likvideerimist vajav korralagedus mis teadupärast ei teki ega kao vaid kolib ühest toast teise.

3 kommentaari:

  1. Vot selliseid horoskoope on kohe kena lugeda :)
    Need nö ametlikud horoskoobid on nii hambutud ja üdini mittemidagiütlevad, et parem mitte üldse nende lugemisele aega raisatagi.

    VastaKustuta
  2. kuna meist osad veidi hilisema ilmale tulemisega, siis sigadustele kalduvate horoskoopi loeks ka hea meelega.

    VastaKustuta
  3. No sigadel ei lähe hiljuti alanud draakoni aastal koertest olulisemalt kehvemini. Kuna nad on koertest (oma põlvkonna omadest) aasta nooremad, siis ei teeks neile paha nii mõneski eluvaldkonnas neist sõbralikest ja truudest loomadest eeskuju võtta. Õnneks on sead õpihimulised ja õpivad kiiresti nii teiste kui enda vigadest. Samuti tuhnivad nad kärmesti välja lahenduse kõikidele probleemidele, mis teele satuvad. See kõik võimaldab neil ettetulevatest raskustest kergesti jagu saada. Armastuse osas on sigadel kohe eriti hea aasta. Aasta lõpuks on nad sigaõnnelikud. Raha on kah nagu muda. Ainus valdkond, milles draakoniaastal tuleb ettevaatlik olla on tervis - sest nagu juba Krõlovi valmgi ütleb - kord siga iidse tamme all sõi õgis tõrusid, et vatsa valu puuris. Järeldus kui ei soovi kannatada kõhuvalude käes, siis hoiduge tammetõrudest. Muidu, kallid põrsad, olete terved nagu juurikad.

    VastaKustuta