kolmapäev, juuni 29, 2011

Perenaise rõõmud

Kas te üldse kujutate ette kui suur  hunnik triikimata pesu mind kodus ootab? Täiesti uskumatu. Ma ei mäleta, et meie majapidamises üldse niipalju riideid olekski. Äkki olen kogemata nöörilt naabrite pesu ka ära korjanud.... Ja olgu siinkohal mainitud, et triikimist ma ei armasta. Mitte üks raas.
Lubasin täna Mpsile maasikatorti teha. Ei tea kas mul jääb selleks aega kah või veedan terve õhtupooliku triikraua meeldivas seltskonnas.
Koristama peaks ka, aga see toiming jääb ilmselt paremaid aegu ootama. Ehk siis kui ma pensionile jään leian pisut mahti tolmu võtta ja nipsasjakesi ritta sättida

3 kommentaari:

  1. Ma tean ühte väga head triikijat. Talle kohe meeldib seda teha. Eks natuke pikk maa on muidugi linna sõita,aga see tasub end ära. Eile tõin just Luule juurest suure korvi triigitud asju koju. Andis kohe trepist üles tassida.

    Isa Mati

    VastaKustuta
  2. Mina veedan oma pühapäeva õhtud alati triikraua seltsis, kui on vaja minimaalselt 2 masinatäit pesu ära triikida. Ega see just lemmiktegevus ei ole, aga riided peavad ikka triigitud olema minu arvates. Ja oota veel paar kuud, siis sa alles näed, kui palju riideid on vaja pesta ja triikida:) Sest enamus asju pesus on mul ikka laste omad. Ja tittedel kulub neid veel rohkem.

    VastaKustuta
  3. ära enam triigi, mul on kõikjal viigid..

    VastaKustuta